Neler Yeni

Basketbol ayakkabısı önerileri

Turker55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Türker
Arkadaşlar 750 tl bütçem ver zorlasak 800 ede çıkabilir . Güzel ülkemde araştırdım ayakkabılar çok ucuz dandik bir orta seviye ayakkabı 600 den başlıyor ayak numarana göre fiyatı artıyor. Her neyse internetten bu kadar pahalı bir şey almak ta istemiyorum belki dolandırılırım belki ayağıma olmaz iade değişim vs. Uğraşamam . Nike Adidas under armour markalarının İstanbul Viaport daki şubelerini gezdim hiçbirinde basketbol ayakkabısı yok nike de sadece 2 çeşit varda onlarında zaten en ucuzu 1200 dü. Bana basketbol ile ilgilenip kullanıp memnun kaldığı bütçeme uygun orta seviye - profesyonel ayakkabı linkleri atar mısınız ve de İstanbul ve Kocaeli de stoğu olan bildiğiniz nike adidas under armour şubeleri söyler misiniz

Şimdiden teşekkür ederim.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
kyrie 6.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca mağazaya gidip denemeni tavsiye ederim. internette çok beğendiğim bir ayakkabıyı mağazada hiç beğenmemiştim(görünüş olarak değil rahatlık olarak)

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Arkadaşlar 750 TL bütçem ver zorlasak 800 ede çıkabilir . Güzel ülkemde araştırdım ayakkabılar çok ucuz dandik bir orta seviye ayakkabı 600 den başlıyor ayak numarana göre fiyatı artıyor. Her neyse internetten bu kadar pahalı bir şey almak ta istemiyorum belki dolandırılırım belki ayağıma olmaz iade değişim vs. Uğraşamam . Nike Adidas under armour markalarının İstanbul Viaport daki şubelerini gezdim hiçbirinde basketbol ayakkabısı yok nike de sadece 2 çeşit varda onlarında zaten en ucuzu 1200 dü. Bana basketbol ile ilgilenip kullanıp memnun kaldığı bütçeme uygun orta seviye - profesyonel ayakkabı linkleri atar mısınız ve de İstanbul ve Kocaeli de stoğu olan bildiğiniz nike adidas under armour şubeleri söyler misiniz

Şubeden öneri istiyor, yapabileceğim bir şey yok.

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
kd 13 factory fiyatı genelde 554 tl
lebron 17 low factory 586 tl
kyrie low 3 634 tl
kyrie 6 tabanı sert alma
lebron 17 factory 884 tl
bunları factory storelerden alabilirsin
benim kendim kullandığım pg5 la drip modeli ve kyrie low 3 var ikisindende memnunum fakat kyrie belli bir yerden sonra çok sıkıyor

mortah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Yakup Efe Sarıkaya
Arkadaşlar 750 TL bütçem ver zorlasak 800 ede çıkabilir . Güzel ülkemde araştırdım ayakkabılar çok ucuz dandik bir orta seviye ayakkabı 600 den başlıyor ayak numarana göre fiyatı artıyor. Her neyse internetten bu kadar pahalı bir şey almak ta istemiyorum belki dolandırılırım belki ayağıma olmaz iade değişim vs. Uğraşamam . Nike Adidas under armour markalarının İstanbul Viaport daki şubelerini gezdim hiçbirinde basketbol ayakkabısı yok nike de sadece 2 çeşit varda onlarında zaten en ucuzu 1200 dü. Bana basketbol ile ilgilenip kullanıp memnun kaldığı bütçeme uygun orta seviye - profesyonel ayakkabı linkleri atar mısınız ve de İstanbul ve Kocaeli de stoğu olan bildiğiniz nike adidas under armour şubeleri söyler misiniz

Dechatlon dan Tarmak marka öneri kabul eder misiniz? (Kendim kullanıyorum) Pozisyonun nedir? (Oyun Kurucu,şutör,forvet,pivot)

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Under Armour bakabilirsin. Stephen Curry'nin markası.

Tabz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Uğur
Dechatlon dan Tarmak marka öneri kabul eder misiniz? (Kendim kullanıyorum) Pozisyonun nedir? (Oyun Kurucu,şutör,forvet,pivot)
Hocam mevkiye göre ayakkabı önerisi mi şekilleniyor pek bilmiyorumda 2 kulüpte oynadım ama hiç umursamadim ayakkabıyı elime ne gelirse onu giydim

mortah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Yakup Efe Sarıkaya
Hocam mevkiye göre ayakkabı önerisi mi şekilleniyor pek bilmiyorumda 2 kulüpte oynadım ama hiç umursamadim ayakkabıyı elime ne gelirse onu giydim
Hocam şutor ve oyun kurucu syakkabıları ile pivot ayakkabıları arsında ciddi fark oluyor

https://www.decathlon.com.tr/ss500-basketbol-ayakkabisi-id_8608625.html pivot pozisyonunda smaç basmayı seven bir arkadaşım kullanıyor forvet ve pivotlar için uygun

Şutör ve oyun kurucu içinse bunu öneririm
(Dechatlondan önermemin sebebi denemiş deneyimlemiş olmam yoksa daha kalitelileri vardır ama verdiğin fiyata göre ihtiyacını karşılıyor.)

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Tabz

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Turker55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Türker
kd 13 factory fiyatı genelde 554 TL
lebron 17 low factory 586 TL
kyrie low 3 634 TL
kyrie 6 tabanı sert alma
lebron 17 factory 884 TL
bunları factory storelerden alabilirsin
benim kendim kullandığım pg5 la drip modeli ve kyrie low 3 var ikisindende memnunum fakat kyrie belli bir yerden sonra çok sıkıyor
Başkan fakat 2021 yılındayız dediğin fiyatlara sıfır bulursun link atar mısın şahsen tüm bu modeller en az 300 lira üstüne katladı

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Başkan fakat 2021 yılındayız dediğin fiyatlara sıfır bulursun link atar mısın şahsen tüm bu modeller en az 300 lira üstüne katladı
Hocam bunlar nike factory de ara sıra denk gelen ürünler ben şahsen her gittiğimde gördüm bunları
yani armut piş ağzıma düş değil mağaza mağaza dolaşıp bulacaksınız hangisini istiyorsanız
sabah erken giderseniz daha çok çeşit bulursunuz

Son düzenleme:
Top Bottom