7 numara standarttır herkesin elinde bulunan toplarnumara ne oluyor bilmiyorumda o konuda cahilim kusura bakmayın topu sadece eğlence için alıcaz
7 Numara yorar hocam siz 6 alın. (Profosyonel oynamıyacakları için diyorum normalde salonlarda 7 kullanılıyor bende lisanslı oynuyorum sorun varsa sorabilirsin)o zaman ona göre olabilir bütçeyi aşabilirim fakat bu civarlarda olması daha iyi olur
hocam genellikle sadece haftasonu geceleri okulun basket sahasına gidip eğlencesine potanın içine sokmak için alıcaz yani dediğim gibi tamamen eğlencesine hangi numara daha uygun olursa artık7 Numara yorar hocam siz 6 alın. (Profosyonel oynamıyacakları için diyorum normalde salonlarda 7 kullanılıyor bende lisanslı oynuyorum sorun varsa sorabilirsin)
teşekkürler hocamHocam 135 bandına çıkarsanız:
Spalding TF-150 Performance FIBA Onaylı 7 Numara Basketbol Topu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Spalding TF-150 Performance FIBA Onaylı 7 Numara Basketbol Topu fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Spalding TF-150 Performance FIBA Onaylı 7 Numara Basketbol Topu özelliklerini incele, 587,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
yaş 17Kaç yaşındasınız? İyice büyüdüysen 7 numara öneririm. Daha küçüksen (13 yaş altı) 6 numara önerimdir başlangıç için.
Önerim nike dominate vazggeçtim tf 150 topum vardı spaldingin giriş seviyesi topu olduğu için pek iyi gelmedi mahalledeki çocuklara vermiştim.Nike NKI00-847 Dominate Kauçuk 7 No Basketbol Topu : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
Nike NKI00-847 Dominate Kauçuk 7 No Basketbol Topu : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoorwww.amazon.com.tr
Nikeın orta segment olan dominate önerimdir. Arkadaşım 4 yıldır kullanıyor sapasağlam. Biraz daha bütçeyi aş pişman olmazsın.
Tabi bütçeyi aşabilirsen. Aşamazsan tf150 yine daha iyidir. Gerçi tf 150de 135 lira olmuş. Dominate daha iyi.