Basketbolda bi türlü atışlarım girmiyor

Sabır ve pratik. Başka bir çaresi yok maalesef.

belki biraz geç yazıyorum ama yapman gereken boş bir okul, saha neyse farketmez git. seçmelerde şut stiline bakarlar fakat sokarsan çokda sırıtmaz
önce şut stiline bak fakat çokta bilek atcam onu yapcam diye bozma herşeyini alıştığını geliştir

İnternetten şut atarken vücutun nasıl duracağını görebilirsin

Gelişmek için pota bul topu en son orta parmağından çıkcak şekilde tek elinle potanın önünden yani çok yakınından şut at bu sayede elin alışır sonra hemen 3lük atma 3 4 gün potanın sağından solundan(turnike değil)şut at bu sayede doğru formu yakalarsın sonrasında durduğun yerden orta mesafe şutlar at hedef koy mesela 100 denicem 40 sokcam diye bunu zamanla yapmaya başlıcaksın sonra artık hareketli bir şekilde şut atmaya başla maçda çünkü sana boş beleş sayı vermezler topu al 3lüğe geç 1-2 dribling şut hergün bunları yap 3lük deneme bile bunları biraz yap daha çok tehdit yaratırsın bunları yap sonra yazarsın bildiğim şeyleri yazarım

arkadaşlar olayı şöyle açıklıyayim 1 aydır 0 dan basketbol öğrenmeye çalışıyorum her konuda belli oranda bir gelişme kat ederken atışlarımın hiç gelişmediğini fark ettim hem 1.2 ve 3 puanlık atışlar hem de turnike atışları hiçbiri girmiyor bende birkaç youtubedan video izledim ve dediklerini yapmayı denedim am genede atışlarım girmiyor eğer siz nasıl düzelte bileceğimi biliyorsanız lütfen yardım edin
Deliği Tuturamıyorsan Video İzle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,303
Üyeler
183,090
Son üye
Three Dolar
Geri