Neler Yeni

Basketbolda topsuz oyuncu savunması

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
haydar
Arkadaşlar şimdi ben top sürüyorum kenardayım arkamdan adam gelip beni ittiriyor bu fual olur değilmi ya da ben top sürerken topsuz adam geldi yandan koydu bi tane bana bu fizik mi fual mi?

warren_buffet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Rıdvan Akif Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü PC , bisiklet , araba
Instagram
@ridvanakifcetinkaya
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198894542408/
Twitter
RidvanakifR
Facebook
ridvanakif.cetinkaya
Arkadaşlar şimdi ben top sürüyorum kenardayım arkamdan adam gelip beni ittiriyor bu fual olur değilmi ya da ben top sürerken topsuz adam geldi yandan koydu bi tane bana bu fizik mi fual mi?
ilk durumda faul kesin ama 3 lük içinde turnike ,atış vs yaparken bu durum oluşursa teknik faul hatta sportmenlik dışı bile yiyebilir
ikinci durumda ise perdeleme yaparken sana gelen adam hareketli olarak perde yapıyorsa temas halinde fauldür ama sadece önüne durup geçişini engelliyorsa hiçbir sıkıntı yok temizdir.
Yani ilk sorunun cevabı kesinlikle faul
2. nin cevabı da sorduğun soruya göre fauldür ama söylediğim durumlara göre değişebilir.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Adam gelip kafana potayi firlatsa ilk durumla aynı etki olur :D

Emocan2214

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Emre
İlk pozisyonda(ilk dediğinde)yapılan hareket rakibe asla yapmaman gereken faul çeşitlerinden biri o yüzden ona teknik faul hatta @rıdvanakif 'in de dediği gibi sportmenlik dışı hareket çalınabilir
İkinci pozisyonda ise sen top sürerken rakip yandan gelip bir tane koyuyorsa yine faul olur o
Fizik için şöyle bir örnek vereyim mesela boşta bir top var rakip ve sen aynanda koşuyorsunuz sen kalıbını kullanıp küçük omuz ittirmesiyle bu topu alırsan işte bu fizik olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,630
Üyeler
163,858
Son üye
Skys3a
Top Bottom