önerebileceğin bir proje var mı ve neler yapabilirim?JLC pcb üzerinden alabilirsin, kartın 100x100 mm'den küçükse 5 kartı, kargo vergi dahil 8 dolar civarı çıkıyor, birçok kart sipariş ettim sorun yaşamadım
Hangi düzeyde bilgiye sahipsin ? Arduino stm, donanım, sayısal tasarım, güç elektroniği ? Ona göre birşeyler söyleyebilirimönerebileceğin bir proje var mı ve neler yapabilirim?
normal 11. sınıf öğrencisiyim anadolu lisesine gidiyorum çok bilgim yok ama elimden geldiğince lehim yapabiliyorum elektronik ile ilgiliyimHangi düzeyde bilgiye sahipsin ? Arduino stm, donanım, sayısal tasarım, güç elektroniği ? Ona göre birşeyler söyleyebilirim
Yardım edebilirsen çok sevinirimHangi düzeyde bilgiye sahipsin ? Arduino stm, donanım, sayısal tasarım, güç elektroniği ? Ona göre birşeyler söyleyebilirim
Başka birşeyler var mıTransistörler ile audio amplifier devresi yapabilirsin, veya pic18 veya arduino kullanıp rgb kontrollü devre yapabilirsin, internette bunları aratırsan önüne çok örnek çıkacaktır
Ve kumanda sistemi nasıl yapabilirim en uyguna oyuncak araba ve helikopterlerle olduğu gibiTransistörler ile audio amplifier devresi yapabilirsin, veya pic18 veya arduino kullanıp rgb kontrollü devre yapabilirsin, internette bunları aratırsan önüne çok örnek çıkacaktır
Güzel bir kanal bu da zafer yıldız da varTam sana göre bir youtube kanalı var. Nejdat Delioğlu kesin izle aradığın herşeyi mutlaka bulacaksın