Berke Fitness
80+ Bronze
Din denilen masal toplumumuzu boyle mahvediyor neyse sorgulayan bir nesil yetisiyor ve gercegi yavas yavas anlamaya basladi yakinda bu dincilerden eser kalmayacakHerkese iyi geceler umarım keyfiniz yerinizdedir. Benim iki kulağımda toplam 5 adet delik var ve küpe takmayı seviyorum kendime yakıştırıyorum ve önemli olanın bu olduğunu düşünüyorum. Bugün toplu taşımadaydım ve koltukta oturuyordum. İki yaşlı teyze arka koltuğumdaydı. Ben müzik dinliyordum ve anlık gelen bunaltı ile kulaklığımı çıkarttım. Çok zaman geçmeden fısıltıları duydum ; '' şu oğlanın kulağa bak hele erkekler kız, kızlar erkek olmuş vışş bunlar dini de umursamıyorlar .''.Beni bu sözler o kadar sinirle doldurdu ki. Birincisi şu sanane benim küpemden kulağımdan ikincisi şu benim inancım seni ne kadar ilgilendirir. Bu sadece dün yaşadığım bir olaydı. Yaşlılar ve eskiden gördükleri toplum daha farklıydı katılıyorum kuşak değişti ona da tamam ama bir yere kadar kayıtsız kalabiliyorum. İnsanlarımız hala ülkelerin dini olmadığını anlayamadı mesela. Türkiye Cumhuriyeti müslüman değildir. Devletlerin, ülkelerin dini olmaz. Din bireyseldir. Umarım hayatımızı esir alan siyasal islam etkisinden kurtuluruz ve her birey özgür yaşar.