🔥İndirim (BAŞLADI) AtomZone Hafta Sonu İndirimleri 💥

ürünün ve dragos sistemlerin trendyol yorumuna bakın hocam sistemlere de bu sıvı soğutucuyu veriyorlar fiyatına göre dijital gösterge alınır gibi ama alternatif rakiplere de bakılsa iyi olur
hangi model rakipler var hocam pek bi bilgim yok bu fiyat bandında

para olsa koycaktım bundan
Ben 900'e almıştım bunu, 800'e çok iyi fiyat. Şu an tek bir reverse fanı bu fiyatlara bulamıyorsun.

Ben 900'e almıştım bunu, 800'e çok iyi fiyat. Şu an tek bir reverse fanı bu fiyatlara bulamıyorsun.
sesleri nasıl hocam reverse için ve 4 fan gercekten beleş fiyat kasnın altına alabılırım bunları

sesleri nasıl hocam reverse için ve 4 fan gercekten beleş fiyat kasnın altına alabılırım bunları
1200 RPM'e kadar iyi, 1200'den sonra ses yapıyor klasik zaten her fan öyle :D Kontrolcüsü kalitesiz ama.

Selamlar herkese. Trifact TV'nin instagram story'sini gördüm. Atom Bilişim hafta sonu kampanyası oluşturmuş. Dijital göstergeli kule tipi soğutucusu beyaz ve siyah renkte 999 TL'ye düşmüş. Ürün Alseye Q120S Plus ile aynı ürün. Ayrıca çok dillere düşen Dragos North kasa da 9999 TL'ye düşmüş. 4'lü Reverse fan seti 799 TL vs. indirimler var. Herhangi bir stok adeti belirtmemişler. Ben bir adet soğutucu alacağım Alseye iyi markadır. Farklı ürünlerde de indirimler var bakıp faydalanmak isteyen olursa diye link bırakıyorum fakat bence kampanyanın lideri Digital kule tipi soğutucu olmuş.

Not : Kampanya başladı

Soğutucu fiyatına göre hoş duruyor alınabilir, Basalt Pro kasaların psu olmayan versiyonunu çıkartırlarsa şahane olur, fanların fiyatı güzel.

1200 RPM'e kadar iyi, 1200'den sonra ses yapıyor klasik zaten her fan öyle :D Kontrolcüsü kalitesiz ama.
kontrolcu kumanda mı yoksa dümenden fanları bağlamak ıcın mı destegı olmayan anakartlarda. Fan hızı, renayarı vs varsa on numara bu paraya sadece kumandan aalıyon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,326
Üyeler
183,785
Son üye
MemoScofield
Geri