Merhaba bir tek bende mi var bu sorun bilmiyorum ama geçenlerde rdr 2 30 dk oynadım ve sildim cyberpunkı bitirmeme 2-3 saat kalmıştı sildim şuana kadar sadece undertaleyi bitirebildim.
Bende tek undertale ı bitirebildim onun harici hiçbir oyunu bitiremedim hep yarıda kaldı.Merhaba bir tek bende mi var bu sorun bilmiyorum ama geçenlerde rdr 2 30 dk oynadım ve sildim cyberpunkı bitirmeme 2-3 saat kalmıştı sildim şuana kadar sadece undertaleyi bitirebildim.
Hiçbiri o tadı vermedi be...Bende tek undertale ı bitirebildim onun harici hiçbir oyunu bitiremedim hep yarıda kaldı.
300+ saat RDR2 oynamış olan bneOyunu yaşayarak oynaman lazım. Ben rdr 2 yi bitmesin diye yavaş yavaş oynuyorum. Sindire sindire. Çünkü biliyorum şuanda öyle bir oyun yok. O karaktere bürünmen lazım.
Yüklenmesini 7 saat bekleyip 30 dk sonra silen bne.300+ saat RDR2 oynamış olan bne
Ekran kartı kardeşim sen biraz sabırsızsın galiba o yüzden oynayacağın oyuna önceden bir bak kaç saat sürüyormuş.Merhaba bir tek bende mi var bu sorun bilmiyorum ama geçenlerde rdr 2 30 dk oynadım ve sildim cyberpunkı bitirmeme 2-3 saat kalmıştı sildim şuana kadar sadece undertaleyi bitirebildim.
RDR2 benim için namus meselesidir forumda RDR2'ye laf atan olursa etiketleyinYüklenmesini 7 saat bekleyip 30 dk sonra silen bne.
Rdr 2 80 saat diyor dedektif abi ben ömrümü gömsem bitmez.Ekran kartı kardeşim sen biraz sabirsizsin galiba o yüzden oynayacağın oyuna önceden bir bak kaç saat suruyormus
Karlı bölümde oyunu sildim. Çok baydı 2 saat at sürmekRDR2 benim için namus meselesidir forumda RDR2'ye laf atan olursa etiketleyin
Aha bir yandaş daha.Karlı bölümde oyunu sildim. Çok baydı 2 saat at sürmek