UnlegitPanda
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 754
18 yaşındayım bu sene üniversiteyi bitiriyorum. Motora başlamak istiyorum ve 250CC düşünüyorum. Göze güzel gelen sıfır motor arıyorum. Bütçem 170K
Başına geçer
250cc ile başlangıç olmaz
125 CC yi alıp sıkılacağımı düşünüyorum, fiziksel olarak iyiyim kanımda pek hızlı değil. Öneriniz var mı?250cc ile başlangıç olabileceğini düşünüyorum fakat bu yaşta kanın hızlı akarken en yakın düz bir cisme girme ihtimalin çok yüksek. Tavsiyem 50-125cc ile başlaman bu segmentte de benelli 125-s tavsiye edebilirim bir zamanlar benim almak istediğim motordu.
ns 200 tavsiyemdir 200 cc fakat sağlamlık konusunda gayet yeterli performansıda bence güzel dikkatli kullandıgın sürece başına bir iş açmaz zevkte alırsın18 yaşındayım bu sene üniversiteyi bitiriyorum. Motora başlamak istiyorum ve 250CC düşünüyorum. Göze güzel gelen sıfır motor arıyorum. Bütçem 170K
Sıfırı var mı piyasada ben göremedim.ns 200 tavsiyemdir 200 cc fakat sağlamlık konusunda gayet yeterli performansıda bence güzel dikkatli kullandıgın sürece başına bir iş açmaz zevkte alırsın
bajaj pulsar diye geçiyordu sanırım 0 fiyatları şuan ne kadar tam bilmiyorum ama senin bütçene yakındır ns 125 tercihide var bilgin olsunSıfırı var mı piyasada ben göremedim.