Neler Yeni

Başlangıç için Almira CNM4010 keman alınır mı?

swxlvr

80+
Başlangıç için aşağıdaki kemanı almayı düşünüyorum, bütçem bu civarlarda olacak. Şu anlık ustalaşmayı düşünmüyorum, kemanın sesi kulağıma hoş geldiğinden mütevellit kendim için çalacağım. Farklı önerileriniz varsa alabilirim, şimdiden teşekkürler. @Omnissiah Konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız müteşekkir olurum.

OrnFox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Berkant Mercan
ChatGPT ye sormanı öneririm piyano alırken tamamen ondan yardım aldım baya işe yarıyor

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Bay fahare
Çok bı bilgim yok ama baya dandik duruyor ikinci el markalı kemanlara yönelmen daha iyi olur

Omnissiah

80+ Bronze
Başlangıç için rösler tercih edebilirsin makul bir markadır

swxlvr

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok bı bilgim yok ama baya dandik duruyor ikinci el markalı kemanlara yönelmen daha iyi olur
Bilgin yoksa neye "dandik" dediğini anlayamadım. İkinci el kemanlarda bilgin dahilinde spesifik bir model önerseydin daha yardımcı bir yanıt olurdu.
Başlangıç için rösler tercih edebilirsin makul bir markadır

Almira CNM4010 modelinde kapak ve gövde lamine ve masif akçaağaç, burgular, çenelik ve klavye de karartılmış akçaağaç, topuklu yay abanoz veya gül ağacı yazıyor. Örneğin VLA-9 modeli ile benim attığım model arasında yastık ve tel hediyesi dışında bir fark göremedim. Tek farkı parlak olmaması sanırım, ses karşılaştırması yapmak için kaynak bulamadım. Aydınlatabilirseniz sevinirim.

Son düzenleme:

Omnissiah

80+ Bronze
Bilgin yoksa neye "dandik" dediğini anlayamadım. İkinci el kemanlarda bilgin dahilinde spesifik bir model önerseydin daha yardımcı bir yanıt olurdu.

Almira CNM4010 modelinde kapak ve gövde lamine ve masif akçaağaç, burgular, çenelik ve klavye de karartılmış akçaağaç, topuklu yay abanoz veya gül ağacı yazıyor. Örneğin VLA-9 modeli ile benim attığım model arasında yastık ve tel hediyesi dışında bir fark göremedim. Tek farkı parlak olmaması sanırım, ses karşılaştırması yapmak için kaynak bulamadım. Aydınlatabilirseniz sevinirim.
Karşılaştırma yapan kanallar az ben bu modeli zamanında etrafta çok gördüğüm için önerdim en iyisi senin müzik dükkanına girip karşılaştırma yapman ki daha doğru olacaktır

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Bay fahare

Bilmiyorum dedim de 0 da değilim daha iyi bilen biri baksın diye dedim attığın preslenmiş sunta vla9 ladin ağacı olması lazım ama en önemlisi klavyesi abanozdu bilinen markalardan ilerle bütçe yoksa ikince el kaliteli markalara bak yanında iyi bilen biriyle git Rösler Vivaldi Dominguez güzel markalar alacağın keman en kötü üst kısım ağaç olsun

swxlvr

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmiyorum dedim de 0 da değilim daha iyi bilen biri baksın diye dedim attığın preslenmiş sunta vla9 ladin ağacı olması lazım ama en önemlisi klavyesi abanozdu bilinen markalardan ilerle bütçe yoksa ikince el kaliteli markalara bak yanında iyi bilen biriyle git Rösler Vivaldi Dominguez güzel markalar alacağın keman en kötü üst kısım ağaç olsun
Üçü arasında fiyat farkını oluşturan etmenler nelerdir? Seçim yapmama yardımcı olabilir misin?

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Bay fahare
Fiyat farkını oluşturan etmenler yapıldıkları madde presslenmis sunta olabilir veya ağaç ağaç olması daha iyi bide klavye ucuz olanlar boya oluyor fakat pahalı olanlarda abonoz ağacı oluyor boya dökülme derdi yok burdaki sectiklerin arasında en iyisi vla9

swxlvr

80+
Fiyat farkını oluşturan etmenler yapıldıkları madde presslenmis sunta olabilir veya ağaç ağaç olması daha iyi bide klavye ucuz olanlar boya oluyor fakat pahalı olanlarda abonoz ağacı oluyor boya dökülme derdi yok burdaki sectiklerin arasında en iyisi vla9
  • Arka ve yanlar masif akçaağaç
  • Ön kapak masif ladin
  • Burgular-çenelik-klavye karartılmış akçaağaç
  • Abanoz veya gül ağacı topuklu yay
  • Fixli metal kuyruk
  • Mat cila

• Yazıyor açıklamasında, klavye siyah boya değil abanoz ağacı sanırım. Kusura bakma bu arada.

Top Bottom