Max bütçen ney ayrıyeten daha önce hiç motor kullanmamışsan o tarz modellerden uzak dur bence.İllaki düşüp kalkıcaksın ve grenajlı motor oldukları için kırılıp çizilme ihtimalleri var masraf yani.Naked motor alman senin için daha iyi olurMerhaba,
Motor aşkım harlanıyor ve başlamak istiyorum, başlangıç olarak 250sr iyi gibi gözüküyor. Fakat fiyat olarak pahalı, bu motora yakın RS200 var arada 17.000 TL gibi bir fiyat farkı var sizce ne yapmalıyım?
RS 200 performans olarak daha iyi ama parça kalitesi olarak 250sr önde. Parça fiyatları veya stok durumları hakkında bilgim yok. Aradaki fiyat farkı fazla, bu fiyat farkıyla ehliyet ve ekipman işini halledebilirsiniz.
Racing hevesiniz çok değilse naked bi motorla başlamak daha ekonomik olabilir, motoru yatırdığınızda racinge göre daha az masraf çıkartır.
Nk250 , Dominar 250, Ns 200 de alınabilir
sene 2014 de a2 ehliyet aldım fakat pek motor tecrübem olmamıştı 1-2 aydır cup motor aldım vitesliye alışmak adına yarı otomatik aldım onu kullanıyorum baya alıştım zaten muhtemelen aralık ayı gibi alırım bajajda vites göstergesi yok bu ne kadar sorun yaratır bilemedim görüntü olarak ve daha teknolojik olarak ck moto daha iyi gibi duruyorMax bütçen ney ayrıyeten daha önce hiç motor kullanmamışsan o tarz modellerden uzak dur bence.İllaki düşüp kalkıcaksın ve grenajlı motor oldukları için kırılıp çizilme ihtimalleri var masraf yani.Naked motor alman senin için daha iyi olur
ne aldın?sene 2014 de a2 ehliyet aldım fakat pek motor tecrübem olmamıştı 1-2 aydır cup motor aldım vitesliye alışmak adına yarı otomatik aldım onu kullanıyorum baya alıştım zaten muhtemelen aralık ayı gibi alırım bajajda vites göstergesi yok bu ne kadar sorun yaratır bilemedim görüntü olarak ve daha teknolojik olarak ck moto daha iyi gibi duruyor
daha önce scooter sürdün mü?Merhaba,
Motor aşkım harlanıyor ve başlamak istiyorum, başlangıç olarak 250sr iyi gibi gözüküyor. Fakat fiyat olarak pahalı, bu motora yakın RS200 var arada 17.000 TL gibi bir fiyat farkı var sizce ne yapmalıyım?
şu an cup motor var ödeme bekliyorum henüzdaha önce scooter sürdün mü?
henüz almadım ödeme bekliyorum muhtemelen rs200 alırım 2020 model civarı 55*60 a civarına acemiliği attıktan sonra sıfır üst model alırım diye düşünüyorumne aldın?
Tam tersi rs200 parçada daha iyi performabs 250sr daRS 200 performans olarak daha iyi ama parça kalitesi olarak 250sr önde. Parça fiyatları veya stok durumları hakkında bilgim yok. Aradaki fiyat farkı fazla, bu fiyat farkıyla ehliyet ve ekipman işini halledebilirsiniz.
Racing hevesiniz çok değilse naked bi motorla başlamak daha ekonomik olabilir, motoru yatırdığınızda racinge göre daha az masraf çıkartır.
Nk250 , Dominar 250, Ns 200 de alınabilir