DenizGöksu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 161
6 ila 9k arası elektro gitar ve 1k fiyata da amfi arıyorum amfi 2. el olacak büyük ihtimal 1k ya bulmak zor eğer bilginiz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim
O fiyata adam akıllı amfi bulamazsın amfi yerine ses kartı alabilirsin6 ila 9k arası elektro gitar ve 1k fiyata da amfi arıyorum amfi 2. el olacak büyük ihtimal 1k ya bulmak zor eğer bilginiz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim
amfi için bütçe biraz ayarladım 2. el 2500e falan alacağım herhalde peki sizin önerdiğiniz elektro var mıdır?O fiyata adam akıllı amfi bulamazsın amfi yerine ses kartı alabilirsin
Hangi türleri çalmak istiyorsunamfi için bütçe biraz ayarladım 2. el 2500e falan alacağım herhalde peki sizin önerdiğiniz elektro var mıdır?
Elektro gitarı da 2. el alabilirsin. Squier affinity akçaağaç tavsiye ederim.6 ila 9k arası elektro gitar ve 1k fiyata da amfi arıyorum amfi 2. el olacak büyük ihtimal 1k ya bulmak zor eğer bilginiz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim
türlerin ismine pek hakim değilim ama genelde hayko cepkin , pentagram arada metallica vs dinliyorumHangi türleri çalmak istiyorsun
bakacağım sağ olunElektro gitarı da 2. el alabilirsin. Squier affinity akçaağaç tavsiye ederim.
@Prmy6 ila 9k arası elektro gitar ve 1k fiyata da amfi arıyorum amfi 2. el olacak büyük ihtimal 1k ya bulmak zor eğer bilginiz varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim
O zaman strat seni götürmez. Humbucker manyetikli modellere yönelebilirsintürlerin ismine pek hakim değilim ama genelde hayko cepkin , pentagram arada metallica vs dinliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bakacağım sağ olun