Neler Yeni

Başlangıç için motor tavsiyesi (CBR 125 vs 200NS)

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Koray Somuncu
Pulsar iyi mi? Pulsara bineceğime Küba’ya binerim daha iyi. :D
Öldürdün knk küba dan iyidir bende 1-2 kere bindim ns200
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama parasını kesinlikle haketmiyor

akan

80+ Bronze
Öldürdün knk küba dan iyidir bende 1-2 kere bindim ns200

Ama parasını kesinlikle haketmiyor
Benim maalesef çok deneyimim olmadı o motorlarla ama pulsar hakkında kimse memnun değil, ayrıca çoğu model kronik sorunlu çıkıyor. Küba’nın giydirilmiş hali gibi geliyor. :D

Koraybaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Koray Somuncu
Benim maalesef çok deneyimim olmadı o motorlarla ama pulsar hakkında kimse memnun değil, ayrıca çoğu model kronik sorunlu çıkıyor. Küba’nın giydirilmiş hali gibi geliyor. :D
Çin malı motor :) Paran varsa yamaha dan başka motora binilmez zaten herkeste bunu söyler

• Muhteşem
Reaksiyonlar: akan

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Aciliyet varsa Honda da iş görür. :D
Honda yakıtı az yakar ve parçası daha ucuz diye biliyorum,
Yamaha ise daha güçlü, biraz daha fazla yakıyor ve parçası pahalı.
Bunlar aynı segmentteki motorlar için geçerli :)

• Beğen

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Nurettin Sevinç
Başlangıç için Super Sport tipinde motosiklet ile başlamak bence güvenli olmayabilir. Motosiklet kullanmaya başlacaksanız eğitim akademilerinden sürüşle ilgili eğitim almanızı tavsiye ederim.

• Beğen

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Başlangıç ve tecrübe için en başta deden kalma mobilet ile bir alıştırma :D ardından eş dost arkadaştan bir vitesli motorlar güzel bir alıştırma sonrada bi yamaha ybr cbr falan bi motor düş kalk yapsanda sıkıntı olmaz.Pulsarlar kronik arızaları oluyor doğru fiyatıda uçmuştur son piyasadan haberim yok.Ama zamanında 6k-7k ya 200 ns gayet iyidi

• Beğen

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Ehliyetin A1 ise maksimum 125cc kullanabiliyorsun diye biliyorum.
Belirtmeyi unutmuşum. Max 125'lik alabilirim.
hondayı aklından çıkar bence
Neden?
benim anlamadığım üstte neden 600 rr ın fotoğrafı var :D
Şştt çaktırma ;)
Başlangıç için Super Sport tipinde motosiklet ile başlamak bence güvenli olmayabilir. Motosiklet kullanmaya başlacaksanız eğitim akademilerinden sürüşle ilgili eğitim almanızı tavsiye ederim.
Başlangıç için herkes CBR 125 alabilirsin diyordu. Görünüş olarak da çok hoşuma giden bir model. Alırsam bu tarz bir model ile başlamak isterim. Tabi başlangıç için kesinlikle alınmaz, parçaları pahalı vs. diyorsanız CBR işi yalan oldu.

Başlangıç için CBR 125 veya YZF 125 mantıksız mı olur arkadaşlar? 2-5 sene falan değiştirmeyi düşünmüyorum alırsam. Bu modellerin parçaları vs. bana pahalıya mı patlar? Super sport almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Kaya
3 yıl boyunca NS200 kullandım.

Motoru biraz hor kullanırım bakımını vs. yaparım fakat çokta nasıl kullandığım kasisten nasıl geçtiğim gözüme gelmez açıkçası. Ona rağmen kullandığım 3 sene boyunca balataları değiştirip, rutin bakımları dışında başıma hiç bir problem açmadı. 14.000 km'de aldığım motorumu 42.000 km'de sattım. Parça fiyatları kısmen hondaya göre daha ucuz olur. tabi ki cc farkından dolayı motor aksamı parçalarında oynamalar vardır. Parça bulma konusunda elini atsan bulursun parçasını zaten Türkiye'nin en çok satan modeli seçildi üst üste kaç sene.

Bir daha motor alacak olsam 250cc ye kadar kesinlikle Pulsar NS 200 olurdu.

Birisi kübaya binerim daha iyi falan ağzı yapmış, güldüm sadece ona.

1615244321741.png

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
3 yıl boyunca NS200 kullandım.

Motoru biraz hor kullanırım bakımını vs. yaparım fakat çokta nasıl kullandığım kasisten nasıl geçtiğim gözüme gelmez açıkçası. Ona rağmen kullandığım 3 sene boyunca balataları değiştirip, rutin bakımları dışında başıma hiç bir problem açmadı. 14.000 km'de aldığım motorumu 42.000 km'de sattım. Parça fiyatları kısmen hondaya göre daha ucuz olur. tabi ki cc farkından dolayı motor aksamı parçalarında oynamalar vardır. Parça bulma konusunda elini atsan bulursun parçasını zaten Türkiye'nin en çok satan modeli seçildi üst üste kaç sene.

Bir daha motor alacak olsam 250cc ye kadar kesinlikle Pulsar NS 200 olurdu.

Birisi kübaya binerim daha iyi falan ağzı yapmış, güldüm sadece ona.

Alıntıyı görüntüle
Reis zaten NS 200 alamıyormuşum onu fark ettim. Max 125'lik alabiliyorum. Onu belirtmeyi unutmuşum açıklamada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Kaya
Reis zaten NS 200 alamıyormuşum onu fark ettim. Max 125'lik alabiliyorum. Onu belirtmeyi unutmuşum açıklamada.
yapıştır o zaman cbr 125.

yamaha önerileri olacaktır. yzf r125 başlangıç için ideal değil bence. yüksek ve rahatsız oturma pozisyonu, pahalı yedek parça. yamaha kalitesini hissedebileceğin cbr 125 den ayrı bir etken yok.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Başlangıc için YBR 125 öneririm.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Başlangıc için YBR 125 öneririm.
Tarzı pek hoşuma gitmiyor.

yapıştır o zaman cbr 125.

yamaha önerileri olacaktır. yzf r125 başlangıç için ideal değil bence. yüksek ve rahatsız oturma pozisyonu, pahalı yedek parça. yamaha kalitesini hissedebileceğin cbr 125 den ayrı bir etken yok.
12-13 yaşımdan beri istediğim motoru almaya doğru gidiyor kararım. Bakalım bir CBR 125 akar gibi. Zaten alırsam çok da yakın bir zamanda alamam. O yüzden iyice araştırmak için zamanım bol.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,060
Üyeler
160,935
Son üye
Zethes666
Top Bottom