Yardım Başlangıç Ktm Duke 125 alınır mı

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,093
Bütçe
180000
Merhabalar başlangıç motoru arıyorum ehliyet yok araba ehliyeti var motorda alacağım almayı düşünüyorum sizce nasıldır
Not !! O Poroyo çİnlo 250 cici Alonor diyenler gelmesin masraf aramıyorum kendime baş ağrısız kullanmak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar başlangıç motoru arıyorum ehliyet yok araba ehliyeti var motorda alacağım almayı düşünüyorum sizce nasıldır
Not !! O Poroyo çİnlo 250 cici Alonor diyenler gelmesin masraf aramıyorum kendime baş ağrısız kullanmak istiyorum
Bütçem 140 200 bin olur gibi bu paraya araba alsam masraftan süremem diye düşünüyorum

tasarımı hoşunuza gidiyorsa alınabilir

Sıkıntı olmaz değil mi tecrübesiz birisine göre namı var ya bu mtlerin çok kill i var gibi şeyler varya
onlar mt07/09 lar için geçerli daha çok hocam 125lik mztorda sizde kontrollu iseniz pek sıkıntı olmaz

Bütçem 140 200 bin olur gibi bu paraya araba alsam masraftan süremem diye düşünü
ktm duke 125 en iyi başlangıç motorlarından birisi. tavsiye ederim keyifli motor. binmişliğimde çok sürmüşlüğümde, ama şunu da söyliyim 3 arkadaşımda vardı 125 duke 2 tanesi 2018 biri 2017 ydi. 3üde 12 15k km arası yatak sardı. çok uzun ömürlü değil yani motoru haberin olsun.

Son düzenleme:
Merhaba ufak bir bilgilendirme yapmak istiyorum yeni yasadan faydalanabilmek için a 1 ehliyetini alır gibi para ödemeniz ve sınava girmeniz gerekiyor bazen bu durum karıştırılabiliyor, sınava girdiniz mi?

Size önerebileceğim bağzı modeller şunlar:
Yamaha xsr 125
Husqvarna svartplen 125
Honda CB 125 R
KTM Duke 125
Bu söylediğim motorların xsr hariç 250cc lik modellerini tercih etmeniz uzun vadede daha iyi bir tercih olacaktır, yakıt verimliliği açısından 250cc motorlar daha avantajlıdır. eğer istanbulda oturuyorsanız bu motorsikletide tercih edebilirsiniz. eğer değişmediyse güzel bir yakıt kampanyası vardı, orjinal egzoz sesi bu sınıftaki motorların çoğundan güzel olduğunu düşünüyorum.
Royal Enfield Hunter 350

Son düzenleme:
Merhaba ufak bir bilgilendirme yapmak istiyorum yeni yasadan faydalanabilmek için a 1 ehliyetini alır gibi para ödemeniz ve sınava girmeniz gerekiyor bazen bu durum karıştırılabiliyor, sınava girdiniz mi?

Size önerebileceğim bağzı modeller şunlar:
Yamaha xsr 125
Husqvarna svartplen 125
Honda CB 125 R
KTM Duke 125
Bu söylediğim motorların xsr hariç 250cc lik modellerini tercih etmeniz uzun vadede daha iyi bir tercih olacaktır, yakıt verimliliği açısından 250cc motorlar daha avantajlıdır. eğer istanbulda oturuyorsanız bu motorsikletide tercih edebilirsiniz. eğer değişmediyse güzel bir yakıt kampanyası vardı, orjinal egzoz sesi bu sınıftaki motorların çoğundan güzel olduğunu düşünüyorum.
Royal Enfield Hunter 350
Araba için ehliyet var hocam yakın zamanda da motor için ehliyet alacağım

Araba için ehliyet var hocam yakın zamanda da motor için ehliyet alacağım
Kusura bakmayın hocam ben 125cc yasasından faydalanmak istiyorsunuz zannettim. Size önerim attığım motorların 250 cc modellerine de göz gezdirmeniz olucaktır, 2. El temiz bir motorsiklet bulabileceğinizi düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,191
Üyeler
188,893
Son üye
capoxdd
Geri