Neler Yeni

Öneri Başlangıç motoru önerileri

Mkw06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mert Kazanan
Sıfırdan motor ehliyeti alacağım, a2 düşünüyorum, 186, 100 kilo bodyciyim, altımda çok sırıtmayan motor düşünüyoru, şuana kadar araştırıp beğendiğim motor pulsar rs200 var, tavsiye varsa lütfen paylaşın.

Faramirxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Berk
Sıfırdan motor ehliyeti alacağım, a2 düşünüyorum, 186, 100 kilo bodyciyim, altımda çok sırıtmayan motor düşünüyoru, şuana kadar araştırıp beğendiğim motor pulsar rs200 var, tavsiye varsa lütfen paylaşın.
rs200 2014den beri aynı kasa ben artık eski buluyorum beğenmiyorum motorun tipini eski kaldı.Bütçe nedir ve racing tarzı mı istiyorsunuz ? uzun yol yapılacak mı genellikle sehir ici mi

Mkw06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mert Kazanan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rs200 2014den beri aynı kasa ben artık eski buluyorum beğenmiyorum motorun tipini eski kaldı.Bütçe nedir ve racing tarzı mı istiyorsunuz ? uzun yol yapılacak mı genellikle sehir ici mi
acemi olduğum için şehir içi diyebilirim, racing veya naked tarz motorlar ilgimi daha çok çekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

acemi olduğum için şehir içi diyebilirim, racing veya naked tarz motorlar ilgimi daha çok çekiyor
bütçem 150,200 arası değişebilir

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
okr
cafe race tarz gider sana ya da giriş seviyesi chopperlar

frknhrmnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Furkan Harmancı
188 105 kiloyum hero xpulse ile başladım tavsiye ederim.

frknhrmnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Furkan Harmancı
Önce kısa bir süre sym symphony sürdüm sonra xpulsea geçtim hemen.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
okr

Faramirxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Berk

bütçem 150,200 arası değişebilir
200e düsük km temiz bir honda cb 250r naked alabilirsiniz.Racing kullanım ve gidon çevirme açısı dar olduğu için şehiriçinde sıkıntılı nakeda göre.Naked bisiklet gibi ve bel sırt ağrısı yok en önemlisi :D japon alabiliyorken çin ve hinte hiç girmemiş olursunuz.Honda cb250r lara bakarsanız 60binde 80 binde bile var çok sağlam motorlar ve rs200e göre falan top speed yakın olabilir ama hızlanma ivme tork olarak çok çok daha iyi.

Mkw06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mert Kazanan
uygun ve sıfır olarak çin malı regal raptorlar var. ama başım ağrımasın diyorsan hint malı bajaj pulsarlara bak. bir nebze olsa da çine göre hint malı daha iyi.
sıfır motor almak mı mantıklı yoksa ilk etapta motora alışıp motorcu ruhunu yakalayabileceğim ikinci el motorlar mı mantıklı

Faramirxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Berk
uygun ve sıfır olarak çin malı regal raptorlar var. ama başım ağrımasın diyorsan hint malı bajaj pulsarlara bak. bir nebze olsa da çine göre hint malı daha iyi.
regal raptor şanzıman ve enjeksiyon çok sorunlu hala da sorunlar devam ediyor.Soğuklarda akü boşalması çalışmama vsde var.Bence hiç bulaşılmamalı.

sıfır motor almak mı mantıklı yoksa ilk etapta motora alışıp motorcu ruhunu yakalayabileceğim ikinci el motorlar mı mantıklı
çok paranız varsa zenginseniz daha uyguna sıfır çin malı motor alabilirsiniz :D yedek parça sorunu arızalar sorunlar bisikletçiden bozma servisler ustalar çok eğlenceli bir süreç oluyor :D 8 yıldır motorcuyum her ülkenin motorunu aldım tecrübe ettim bindim.Bazı çin modelleri hariç bulaşılmasını önermem ben

Mkw06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mert Kazanan
regal raptor şanzıman ve enjeksiyon çok sorunlu hala da sorunlar devam ediyor.Soğuklarda akü boşalması çalışmama vsde var.Bence hiç bulaşılmamalı.
ikinci el motor alırken hiç bir bilgim olmayacağı için nelerine dikkat etmek gerekir veya ediyomuş gibi yapmak gerekir

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
okr
bana kalırsa sıfır. hele ki çin malı motor ikinci el alınmaz bence sıfırı bile sorunluyken.

çok paranız varsa zenginseniz daha uyguna sıfır çin malı motor alabilirsiniz :D yedek parça sorunu arızalar sorunlar bisikletçiden bozma servisler ustalar çok eğlenceli bir süreç oluyor :D 8 yıldır motorcuyum her ülkenin motorunu aldım tecrübe ettim bindim.Bazı çin modelleri hariç bulaşılmasını önermem ben
haklısınız sorunlu olduğunu bahsettim. uygun fiyata bajajlar bakılabilir bence ilk motor olarak. tabi bütçe nedir bilemiyorum orasını

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,646
Üyeler
163,354
Son üye
Murat005
Top Bottom