yani kaspersky ile taratman daha iyi olur tam tarama virüs ise çıkacaktır zatenValla ben de anlamadım hocam bu virüs programlarını indirmeyi de hiç sevmiyorum. Kaldırması kolay mıdır bunu?
güzel bir şey gibi durmuyor bence bayram diye dosya mı olur.yani kaspersky ile taratman daha iyi olur tam tarama virüs ise çıkacaktır zaten
Uygulama değil o, adın bayram değil mi zaten? Korkulacak bir şey olduğunu düşünüyorum.Alıntıyı görüntüle
Selamun Aleyküm değerli arkadaşlar, başlangıçta kaynağı belli olmayan bilgisayarımın isminde şöyle bir uygulamanın açıldığını fark ettim. Bu uygulamanın kaynağının ne olduğunu nasıl öğrenebilirim?
Dosya konumunu açmayı denedim fakat "dosya konumunu aç" butonuna tıklanmıyorDosya konumunu açabiliyor musunuz?
Eski dosyalarınızdan kalan bir kalıntı da olabilir bazen silinmiyor.
Öncelikle Dosya Konumunu Açmayı deneyin bu programın nerede olduğunu bulun.
Açılmıyorsa Virüs Programlarından herhangi biri ile "Tam Tarama" Yapın. (Windows Defender olmasın Mümkünse )
Evet ismim bayram ama böyle bir uygulama yoktu bu başlangıç sayfasında dümdüz Bayram diye bir uygulama da olmayacağından garibime gitti konusunu açmak istedim belki bir şekide dosya konumunu bulabilirim diyeUygulama değil o, adın bayram değil mi zaten? Korkulacak bir şey olduğunu düşünüyorum.
Hocam teşekkür ederim çok faydalı bir uygulamaymış hem bahsettiğim başlangıçtayı Bayram isimli uygulama da gitti hem de gereksiz öğeleri silmiş oldum.Başlangıç Kalıntı öğelerden biri olabilir Öncelikle şunu deneyelim. Bunun için Autoruns Kullanacağız.
Sarı renkteki tüm girdileri, sağ tıklayıp silebilirsin. Silmek için ''Autoruns64'' dosyasını yönetici olarak çalıştırın. Büyük ihtimalle sarı renkteki girdileri silince, o program gözükmeyecektir.Autoruns - Sysinternals
See what programs are configured to startup automatically when your system boots and you login.learn.microsoft.com
Kırmızı renkteki öğeleri silmeyin.
Uygulamayı yönetici çalıştırdıysan, sağ tıklayıp Delete diyerek sileceksin. Ayrıca diğer sarı renkli girdileri de silebilirsin. Sarı renkli girdiler, sisteminizde yüklü olmayan girdilerdir.
Sarı renkteki sekmeler: O girdiye ait dosya bulunamadığını gösteriyor.
Kırmızı renkteki sekmeler: Microsoft veritabanı kaydı olmayan dosyalar.
Rica ederim reisim. Hayırlı Forumlar Dilerim.Hocam teşekkür ederim çok faydalı bir uygulamaymış bahsettiğim başlangıçtayı Bayram isimli uygulama da gitti.