Çözüldü✓ Başlangıçta siyah ekran

Şimdi tekrardan F7 tuşuna bas. Sol taraftaki Settings butonuna tıkla. Tıkladıktan sonra Exit sekmesine tıkla. Gelen ekranda Restore Defaults de. Ondan sonra Save and Reboot yazana bas bakalım.

Ben anlamadım yine kixoiayı seçiyor listede ama ben burayı formatladığma o kadar çok eminim ki

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    3 MB · Hit: 51
Ben yeni sistem aldım. Kioxiayi 2. m2 olarak düşündüm bütün elimdeki ssdleri formatladım. Sistemi xpgye kurdum ama sonuç bu niyeyse.

Dipnot: XPG Yeni ssd.
Kixoia m2 si ve sata ssd eski sisteme ait.
Sen bu olaydan önce format mı attın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ Olarak ilk sistemi açtığımda kixoianın içerisinde kurulu sistem vardı sonrasında sistemi sıfırladım xpgye kurdum . Uzun zaman sonra böyle bir olay ortaya geldi işte niyeyse

Ben yeni sistem aldım. Kioxiayi 2. m2 olarak düşündüm bütün elimdeki ssdleri formatladım. Sistemi xpgye kurdum ama sonuç bu niyeyse.

Dipnot: XPG Yeni ssd.
Kixoia m2 si ve sata ssd eski sisteme ait.

+ Olarak ilk sistemi açtığımda kixoianın içerisinde kurulu sistem vardı sonrasında sistemi sıfırladım xpgye kurdum . Uzun zaman sonra böyle bir olay ortaya geldi işte niyeyse
Windows'ta sıkıntı çıkmış olabilir. Format ekranında bütün diskleri sil yapıp en son ayrılmamış alan haline getirmiş miydin? Şuan Kioxia'yı Boot edecek şekilde görüyor. İstersen onu çıkar ve sistemi tekrardan aç bakalım.

Hocam bootlamıyor kixoia çıkınca direkt biosa atıyor napacaz şimdi ? @emmrre

Çözümü formatta ararsak yandık vallahi 😂

Son düzenleme:
Hocam bootlamıyor kixoia çıkınca direkt biosa atıyor napacaz şimdi ? @emmrre

Çözümü formatta ararsak yandık vallahi 😂
Formata kaldın gibi duruyor.

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.6 MB · Hit: 51
Zaten bu anı bekliyordum 😞😞😞😞 Şimdi temiz çekmek adına işlemleri net belirtirsen xpgye ona göre çekelim
Sürücü 2 full Kioxia verin var mıydı burada? Yoksa bütün Sürücü 2 yazanları sil.

Kixoia full oyun dolu 😂 xpg de 2-3 adet main oyunum vardı şimdi sata ssd ye çekiyorum

Kixoia full oyun dolu 😂 xpg de 2-3 adet main oyunum vardı şimdi sata ssd ye çekiyorum
Eğer bütün disklerini sıfırlamak istiyorsan hepsine sil de. En son Ayrılmamış alan diye 3 tane disk olacak.

Eğer bütün disklerini sıfırlamak istiyorsan hepsine sil de. En son Ayrılmamış alan diye 3 tane disk olacak.
Satayı sistemden çıkarttım sorun çıkartmasın diye durum bu şu an

İkisine yeni diyip alan açim mi yoksa sadece xpg için açsam yeterli mi ?

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.1 MB · Hit: 56
Satayı sistemden çıkarttım sorun çıkartmasın diye durum bu şu an
Tamamdır şuan iki diskte boş. Ayrılmamış Alan 0 yazan senin XPG M2 SSD'in hocam. Ona tıkla ve Yeni yazana bas. Boyuta dokunma. Onayla de. Ayrılmamış Alan 1 yazana hiç dokunma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,636
Üyeler
187,711
Son üye
Memo_Stark
Geri