Emisoft Emergency Kit ile bilgisayarı tarat.2sinide yaptım yok
Emisoft Emergency Kit ile bilgisayarı tarat.
Emisoft Emergency Kit kapsamlı virüs taraması yapıyor.
![]()
Emsisoft - Emergency Kit: Free Portable Malware Scan and Removal
Emsisoft Emergency Kit is the ultimate free anti-malware and antivirus tool to scan, detect and remove viruses, keyloggers and other malware threats.www.emsisoft.com
yükledim nasıl tarama yapcam?Emisoft Emergency Kit ile bilgisayarı tarat.
Emisoft Emergency Kit kapsamlı virüs taraması yapıyor.
![]()
Emsisoft - Emergency Kit: Free Portable Malware Scan and Removal
Emsisoft Emergency Kit is the ultimate free anti-malware and antivirus tool to scan, detect and remove viruses, keyloggers and other malware threats.www.emsisoft.com
BUG olmuş, 3-5 kişide daha olmuştu.Bu sadece bende mi var? Kaspersky yüklüyken hiç çıkmıyordu.
böyle bir şey varWindows 10 arama kısmındaki reklamları kaldırma
Arkadaşlar, sorunum fotoğrafta olduğu gibi. Ne yapmam lazım? İnternette araştırdım bulamadım çözümünü. Reklam virüsü falan yedim diye korkuyorum.www.technopat.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yükledim nasıl tarama yapcam?
donanimarsivi.com
Bendede bazen oluyor böyle arama çubuğuna bişey yazıyorum microsoft edgede önerilenler çıkıyor.Bu sadece bende mi var? Kaspersky yüklüyken hiç çıkmıyordu.
Bu virüs değil zaten.Bu sadece bende mi var? Kaspersky yüklüyken hiç çıkmıyordu.
bro windows reklamlarını kapattın mı windowsu yüklerken soruyor ya reklamları onlardan bahsediyorum belki ondan da yapıyor olabilirBu sadece bende mi var? Kaspersky yüklüyken hiç çıkmıyordu.
Ben baktıydım oraya kapatma yoktu, kendine göre reklam ayarı vardı. Gizliliği yıkan reklamlarbro windows reklamlarını kapattın mı windowsu yüklerken soruyor ya reklamları onlardan bahsediyorum belki ondan da yapıyor olabilir