kanka çık git lütfenburdaki yazılan kodları cmd den yazarsanız sorun cözülüyor bende de olmuştu bunları yaptım cözüldü.
harddiskin denetimini komple kendi üstüme aldım sonra pc yi yeniden başlatınca mesenger falan parametre hatalı demeye başladı başlat tuşu da çalışmıyorduKlavyenizde oyun modu tuşu var mı başlatı kitliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fn+ g olabilir klavyelerde değişiyor
foruma çözüm bulmak için geliyorum. sende etkileşim kasmak için mala mala bilgisayarcıya götür diyorsunbilgisayarcıya götürecek paran yoksa ya kullanma bilgisayarı yada burda laga luga etme millete.
kral harddisk yönetimini aldıktan sonra oldu demişsin, aynı pcye farklı depolama birimi takıp denedin miyardım lazım
mala mala nedir hocamyardım lazım
foruma çözüm bulmak için geliyorum. sende etkileşim kasmak için mala mala bilgisayarcıya götür diyorsun
kanka ne alaka farklı bir harddisk taksam çalışır harddisk niye çalışmasın ben başlat çalışmıyor diyorumkral harddisk yönetimini aldıktan sonra oldu demişsin, aynı pcye farklı depolama birimi takıp denedin mi
laga luga nedir hocammala mala nedir hocam
lütfen Türkçe konuşalımmala mala nedir hocam
Sen sıkıntılısın kanka iyi forumlar.kanka ne alaka farklı bir harddisk taksam çalışır harddisk niye çalışmasın ben başlat çalışmıyor diyorum
laga luga nedir hocam
lütfen Türkçe konuşalım
can you understand me? I speak Turkishmala mala nedir hocam
ya kral sana bi şey soruyoruz, ya tersliyorsun ya da ne alaka diyorsun git format at o zaman. Hem yardım almaya geldim diye drama yapıyorsun hem de üsluba dikkat etmiyorsun yazık vallakanka ne alaka farklı bir harddisk taksam çalışır harddisk niye çalışmasın ben başlat çalışmıyor diyorum
laga luga nedir hocam
lütfen Türkçe konuşalım
lütfen rencide edici kelimeler kullanmayalım iyi forumlar.Sen sıkıntılısın kanka iyi forumlar.
kanka şimdi şöyle, ben 1 senedir çözüm arıyorum diyorum siz internetten yt ben bulunma bilgiler atıyorsunya kral sana bi şey soruyoruz, ya tersliyorsun ya da ne alaka diyorsun git format at o zaman. Hem yardım almaya geldim diye drama yapıyorsun hem de üsluba dikkat etmiyorsun yazık valla