Neler Yeni

Başlığa ne yazcam bulamadım...

Mustifa

80+ Bronze
Burda 1 den fazla soru olcak ona göre :
Öncellikle bir cuma günü okulda başladı her şey. Okulda her şey normal giderken bi anda bi haber geldi. Hoca gelmemiş. Biz bi seviniyoz müzik falan açıyoz kopuyoz filan derken bi anda kendisini bişey sanan ''A'' kişisi bi anda kapatın lan müziği falan dedi. Bende diyorum zaten 25-30 dk geçmiş (ders toplam 40 dk ) diyorum bişey olmaz. Sonra nasıl oldu hatırlamıyorum bi anda kavga etmeye başlamışız. Bi anda Çaat benim kol gg oldu ( yani kırıldı ) ben diyom ''A'' kişisi naptın!!! falan diyom tansiyon falan desen full gg ben koridorda ''KOLUM KIRILDI!!'' diyerek bağırıyorum sonra bizim sınıftan bi ark ın annesi okulda öğretmendi direk oraya gittik falan derken ben hastaneye gittik. Sonra babamla okula gittik çantamı falan aldık. 1-2 hafta sonra doktor okula gidebilirsin dedi. Bende okula gittim. Sonra ''B'' kişisi geldi benimle dalga geçiyor. Diyorum tabii sen yaşamadın bilmessin falan dedim ama boş . Neyse sonra bana dedilerki senin kolunu kıran ''C'' kişisi o sırada biz kavga ederken yeter diyip bizi yitmiş o sırada kırılmış. Sonra kolum düzeldi alçı falan alındı okulda gezi duyurusu yapıldı fiyatıda diyer gezilere göre çok ucuz du ( diğer geziler 500 tl ye yakın bu gezi 100 tl ) sonra bende aileme yalvardım falan gönderdiler geziye. Geziye gittik sonra ben gezide tranbolunde kolumu tekrar kırdım ( normalde kırılmicaktı ama benim atladığım yer hem patlak hemde yetişkin yeri ) Neyse yine 1 ayım çöp oldu. Kol düzeldi bana diyorlar bence ''C'' kişi yaptı falan.

Soru 1 : Sizce kolumun kırılma sebebi kim?
Soru 2 : Bu olay olalı nerdeyse 1 yıl geçti ben mesele evde şınav mekik gibi şeyler yine sakatlanırmıyım?

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dostum geçmiş olsun, protein ağırlıklı beslen bence. Kol tavuk kıkırdağına dönmüş aman dikkat.
Cevap1: Olayı görmedik bilemeyiz, arkadaslarına sor.
Cevap2: Doktoruna sorman gerek, her kırık farklı.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Soru 1 cewab: en iyisi sen üçünü de okul çıkışında çek kenara tokatla hepsini
soru 2 cewab: o zamana kadar kemik kendini tekrar toparlamıştır bişi olmaz

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Senin kolunu kıran kişisi a kişisiyse 2x+3y=4z eder.
Kareköklerini alırsak senin kolunu c kişisi kırmıştır.
Ama ortak paydaya alırsak a kişisi de kırmış olabilir.
İçler dışlar yaparak kolunun ne kadar kırıldığını bulabiliriz.

Mustifa

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum geçmiş olsun, protein ağırlıklı beslen bence. Kol tavuk kıkırdağına dönmüş aman dikkat.
Cevap1: Olayı görmedik bilemeyiz, arkadaslarına sor.
Cevap2: Doktoruna sorman gerek, her kırık farklı.
İşte doktar 9 ay önce 3 ay sonra gel demişti kontrol için ama ''Corono join the game''

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
peki hocam bunu sayı basamağı olarak ifade edersek xy=z sayısını 10x+y=z diyip değer vererek bulabilir miyiz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşte doktar 9 ay önce 3 ay sonra gel demişti kontrol için ama ''Corono join the game''
Spora falan başlama o zaman, en temizi doktora gittikten sonra başlaman. Çünkü kırıklarda bu tarz aktiviteler ters tepebilir. Sakatlık çıkar başına.

Mustifa

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki hocam bunu sayı basamağı olarak ifade edersek xy=z sayısını 10x+y=z diyip değer vererek bulabilir miyiz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Spora falan başlama o zaman, en temizi doktora gittikten sonra başlaman. Çünkü kırıklarda bu tarz aktiviteler ters tepebilir. Sakatlık çıkar başına.
(y)

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
IMG_20210505_232316.jpg

Doğru oldu mu hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,686
Üyeler
161,324
Son üye
PieLie
Top Bottom