Neler Yeni

Batlefield 1 yürürken takılma

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
ilker çeki
steam'den battlefield1 aldım ama oynarken karakter yürümüyor duruyor sürekli kalvyeden elimi bas çek yapmam gerekiyor. Valoranta girip denedim klavye bozuktur diye ama valorantta tertemiz oynadım acaba sebebi nedir ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,080
İsim
yusuf ecer
Oyun ayarlarını bilmiyorum ama yürüme yerinde ''hold'' vs gibi bi seçenek varsa onu kapatabilirsiniz, eğer kasmadan kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız sisteminiz nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
ilker çeki
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun ayarlarını bilmiyorum ama yürüme yerinde ''hold'' vs gibi bi seçenek varsa onu kapatabilirsiniz, eğer kasmadan kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız sisteminiz nedir?
hayır kasmadan kaynaklı değil 144+ fps alıyorum koşma ayarlarına bakmıştım ama birdaha bakıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır kasmadan kaynaklı değil 144+ fps alıyorum koşma ayarlarına bakmıştım ama birdaha bakıyım
olmuyor

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,080
İsim
yusuf ecer
Tabi bekliyorum.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
steam'den battlefield1 aldım ama oynarken karakter yürümüyor duruyor sürekli kalvyeden elimi bas çek yapmam gerekiyor. Valoranta girip denedim klavye bozuktur diye ama valorantta tertemiz oynadım acaba sebebi nedir ?
Ayarları sıfırla ve oyunun dosya bütünlüğünü 2 defa doğrula. Yürüme tuşunu başka bir tuşa at öyle dene sorma tekrar sıfırla tuşları

Top Bottom