Neler Yeni

Rehber Batman Arkham City GOTY Türkçe Yama 100% (Epic Games Uyumlu)

Her kese İyi Günler Dilerim. Bu Rehberde Size Detaylı şekilde en kolay yoldan "Batman Arkham City Türkçe" Yamasını nasıl kura bileceğinizi anlatıcağım.
İlk Önce bu Linkten girip yamayı indiriniz:

Ya da İndirirken hata alıyorsanız ve hiç bir şekilde indiremiyorsanız dm'den bana ulaşa bilirsiniz...

Setup'a sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştırıyoruz.(pencere açılıp kapandıktan sonra 10 saniye bekleyiniz)
Açılan Kısımlarda İreli'ye tıklıyoruz
60 Saniyelik süre geliyor bitemsini bekliyoruz.
Büyük İhtimalle hata alıcaksınız Tamam'a tıklayın.
Manuel Aramayı seçip oyun dosyasına gidin oradan oyunun kendi dosyasını (.exe) bulunuz.
Sonra İreliye Tıklayın. Sağ altta size bir sürü bildirimler gelicektir. Setup ilk önce oyun dosyalarını tek tek doğrulayacak sonra onları değişecektir. Sağ alttan bakarsanız size bildirim gelmeyi kesse bile yama kurulumu bitmemiştir. Eger beklemeyip de oyuna girerseniz maalesef altyazılar değişmeyecektir. Yorumlardaki arkadaşlar da zaten kurulumun bitmesini beklemediğinden altyazılar gözükmemiştir.
Kurulum tam bittiğinde size bildirim gelicek. Gelmezse bile sağ altta arkaplan uygulamalında 100% yazınca bitmiştir. Oyunu açıp Ayarlara gidiniz oradan altyazıyı açın bu sayede oyunu tam bir şekilde 100% Türkçe oynaya bilirsiniz. Teşekkür Ederim😁

Son düzenleme:

ozy_34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Özgür Boşnak
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
2012 torrent oyun

CupOk

80+ Bronze
Çok güzel oyundu tekrar oynarsam lazım olur belki, kaydedeyim

The Semih

80+ Gold
Bu ara Batman oynama isteğim gelmişti.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Cansu Yılmaz
Instagram
CansuYilmaz_2004
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu ara Batman oynama isteğim gelmişti, iyi oldu bu rehber sağolasın.
bi kaç ay önce yama indirirken herksin yorumda ağladığını gördüm ve artık insanların yama kurma sorunlarına son koymak için rehber işine atıldım artık her yamanın rehberini yapıcam.

The Semih

80+ Gold
bi kaç ay önce yama indirirken herksin yorumda ağladığını gördüm ve artık insanların yama kurma sorunlarına son koymak için rehber işine atıldım artık her yamanın rehberini yapıcam.
Rehberde farklı siteleride göstericek misin ? sadece bu koyduğun sitenin rehberinimi yapıyorsun ?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,478
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Eklenme: 25 Nisan 2014
Değiştirme: 4 Ekim 2015
seklinde yaziyor sitede ben güncel bir yama sanmıştım. Sonra ben uyarı yiyorum forum çöplüğe döndü diyince.
kanka oyun eski normal karşılıyorum ben kurulum rehberi gibi olmuş kuramayanlar için.

The Semih

80+ Gold
Eklenme: 25 Nisan 2014
Değiştirme: 4 Ekim 2015
seklinde yaziyor sitede ben güncel bir yama sanmıştım. Sonra ben uyarı yiyorum forum çöplüğe döndü diyince.
kanka oyun eski normal karşılıyorum ben kurulum rehberi gibi olmuş kuramayanlar için.
Hocam garip olan şu 2014 te epic games de oyun varmıydı yada oyunlar türkçe yamalarını epic games'e uyumlumuydu ? dikkat edin bu siteye...

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,478
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam garip olan şu 2014 te epic games de oyun varmıydı yada oyunlar türkçe yamalarını epic games'e uyumlumuydu ? dikkat edin bu siteye...
bu siteden daha önce yama indirmişliğim var rehberi incelersen epic olmadığı için zaten manuel arama yaptırıyor exede ben steam için kurarken yapmamıştım manuel arama.

The Semih

80+ Gold
bu siteden daha önce yama indirmişliğim var rehberi incelersen epic olmadığı için zaten manuel arama yaptırıyor exede ben steam için kurarken yapmamıştım manuel arama.
Exe yada Setuplu yama kurmuyorum ben, sürükleyip bırakılan yamaları tercih ediyorum sinnerclown gibi.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,478
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Exe yada Setuplu yama kurmuyorum ben, sürükleyip bırakılan yamaları tercih ediyorum sinnerclown gibi.
Anonymus'un yamalarıda güzel kendi launcherinden otomatik kuruluyor sinnerclown dediğin gibi güzel severim makine çeviri de iyidi tabi elle çevrilmiş gibi olmasada iş görür vaziyette oluyor.
ben en son 1-2 sene önce yama kurdum ondan beridir yama ile pek uğraşmıyorum o zamana göre ingilizcem daha iyi olduğundan (+ eskisi gibi oyun oynayacak vakit bulamıyorum)

Top Bottom