Nicksiz
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Arkadaşlar bu iki oyundan birisini alacağım. Sizce hangisini almalıyım? Teşekkürler.
İlk oyunlarını oynadın mı herhangi birinin?Arkadaşlar bu iki oyundan birisini alacağım. Sizce hangisini almalıyım? Teşekkürler.
Ne zaman?Epic'te Knight ücretsiz olmuştu.
Benim tavsiyem normal Tomb Raider ı alman. Oyun şuanda steamda 5.24 TL . Ortalama 6-8 saat bir hikayesi var ve oyunun hiç bir dakikasında sıkılmamıştım. Eğer seni de bu oyun sararsa Rise of Tomb Raider'dan devam edebilirsin.Arkadaşlar bu iki oyundan birisini alacağım. Sizce hangisini almalıyım? Teşekkürler.
Tom raiderın serilerinin hikayeleri birbirleriyle bağlantılı mı?Tomb Raider Definitive Edition oynayıp ardından Rise of the Tomb Raider oynamanı öneririm.
Hocam açıkçası sadece bir oyuna para vermek istiyorum şuan. Eğer hikayeleri çok sağlam bağlı değilse birbirleriyle rise of tomb raider'ı almam gerekicek.Benim tavsiyem normal Tomb Raider ı alman. Oyun şuanda steamda 5.24 TL . Ortalama 6-8 saat bir hikayesi var ve oyunun hiç bir dakikasında sıkılmamıştım. Eğer seni de bu oyun sararsa Rise of Tomb Raider'dan devam edebilirsin.
Bunu bilmiyordum. Batman için sağlam bir eksi ozamanrise of tomb raider al batman arkham knight optimizasyon sorunu var 1080p de oynacaksan alma ekran kartını kullanmadığı için drop giriyor 2k da drop çok az oluyor oda 8gb ram olduğu için
bağlantılı değil firma paraya aç olduğu için tomb raideri bitirdilerTom raiderın serilerinin hikayeleri birbirleriyle bağlantılı mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam açıkçası sadece bir oyuna para vermek istiyorum şuan. Eğer hikayeleri çok sağlam bağlı değilse birbirleriyle rise of tomb raider'ı almam gerekicek.