Neler Yeni

Batman neden Jokeri öldürmüyor ?

GolluM1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Batuhan
Pov:jokeri yakalamak için bir sürü kötü adam öldürürsün ama katil olmadığın için jokeri öldrüemzsin
Aynen değilmi :D bayıltıyor net anlamda öldürmüyor ama illaki ölen oluyordur.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Batman diğerlerinden çok farklı kurgusal olarak Iron man olsa sormazdım Batman filmlerinde felsefe akıyor ve Batman karakteri içimizden biri gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet
Birde şu faktör var. Batman resmi olarak iyi birisi değil. Yani polislerle mesafeli birisi. Joker'i öldürürse o suçlu durumuna düşer.

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Ne beklersin amerikanın oyunları işte.senaryo gereği karşim.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Pov:jokeri yakalamak için bir sürü kötü adam öldürürsün ama katil olmadığın için jokeri öldrüemzsin
Aga siz gerçek boyutta düşünüyorsunuz. Bunlar kurgusal karakterler ve olaylar. Gerçek olaylarda ki mantığı aramanıza gerek yok. Batman Joker'i öldürürse ne olacak? Her şey biter.

Úrsula Corberó

80+ Bronze

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Sürekli kurtarıyor Joker ne yapsın etsin genede bir türlü öldürmüyor isterse yapar ama sürekli kurtarıyor.
Bunu ben de düşündüm. Batman sırf "katil değilim" diye konuşuyor ama kötüleri öldürmediği için Joker vb. daha çok kişiyi öldürüyor. Aşırı saçma geliyor bana. Halbuki Joker'i falan öldürse milyon insanın hayatı kurtulacak.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Bunu ben de düşündüm. Batman sırf "katil değilim" diye konuşuyor ama kötüleri öldürmediği için Joker vb. daha çok kişiyi öldürüyor. Aşırı saçma geliyor bana. Halbuki Joker'i falan öldürse milyon insanın hayatı kurtulacak.
ve seri sonlanacak. Bunu senaryoyu kuranlar düşünemiyorda siz dusunuyorsunuz değil mi? 👏

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
ve seri sonlanacak. Bunu senaryoyu kuranlar düşünemiyorda siz dusunuyorsunuz değil mi? 👏
Tabii ki de senaryo kısmı öyle. Ancak daha iyi bir neden bulabilirlerdi bence, mesela Joker vb. kurtulsa bir şekilde eyvallah. Ama Batman yakalamasına rağmen öldürmeyince saçma oluyor.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Tabii ki de senaryo kısmı öyle. Ancak daha iyi bir neden bulabilirlerdi bence, mesela Joker vb. kurtulsa bir şekilde eyvallah. Ama Batman yakalamasına rağmen öldürmeyince saçma oluyor.
Saçmalıktan söz edeceksek o zaman süperman nasıl uçuyor? Hulk neden gerçekte yok? gibi soruları da sormamız lazım. Batman-Joker olayı da aynı şey. Gerçek hayatta ki mantığa göre bakamayiz.

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,645
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Saçmalıktan söz edeceksek o zaman süperman nasıl uçuyor? Hulk neden gerçekte yok? gibi soruları da sormamız lazım. Batman-Joker olayı da aynı şey. Gerçek hayatta ki mantığa göre bakamayiz.
Hulk gerçek ??

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,476
Üyeler
165,186
Son üye
Josef_B
Top Bottom