- Reaksiyon skoru
- 14,669
Pov:jokeri yakalamak için bir sürü kötü adam öldürürsün ama katil olmadığın için jokeri öldrüemzsinBatman böyle cevap verdi. Bilmiyorum. Kurgusal karakterler işte ne bekliyorsunuz.
Pov:jokeri yakalamak için bir sürü kötü adam öldürürsün ama katil olmadığın için jokeri öldrüemzsinBatman böyle cevap verdi. Bilmiyorum. Kurgusal karakterler işte ne bekliyorsunuz.
Birde şu faktör var. Batman resmi olarak iyi birisi değil. Yani polislerle mesafeli birisi. Joker'i öldürürse o suçlu durumuna düşer.Batman diğerlerinden çok farklı kurgusal olarak Iron man olsa sormazdım Batman filmlerinde felsefe akıyor ve Batman karakteri içimizden biri gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet
Aga siz gerçek boyutta düşünüyorsunuz. Bunlar kurgusal karakterler ve olaylar. Gerçek olaylarda ki mantığı aramanıza gerek yok. Batman Joker'i öldürürse ne olacak? Her şey biter.Pov:jokeri yakalamak için bir sürü kötü adam öldürürsün ama katil olmadığın için jokeri öldrüemzsin
Katılıyorum.Öyle zaten Joker fanları fazla belkide onu harcamak istemiyorlardır kanser kitle olabilir.
Bunu ben de düşündüm. Batman sırf "katil değilim" diye konuşuyor ama kötüleri öldürmediği için Joker vb. daha çok kişiyi öldürüyor. Aşırı saçma geliyor bana. Halbuki Joker'i falan öldürse milyon insanın hayatı kurtulacak.Sürekli kurtarıyor Joker ne yapsın etsin genede bir türlü öldürmüyor isterse yapar ama sürekli kurtarıyor.
ve seri sonlanacak. Bunu senaryoyu kuranlar düşünemiyorda siz dusunuyorsunuz değil mi?Bunu ben de düşündüm. Batman sırf "katil değilim" diye konuşuyor ama kötüleri öldürmediği için Joker vb. daha çok kişiyi öldürüyor. Aşırı saçma geliyor bana. Halbuki Joker'i falan öldürse milyon insanın hayatı kurtulacak.
Tabii ki de senaryo kısmı öyle. Ancak daha iyi bir neden bulabilirlerdi bence, mesela Joker vb. kurtulsa bir şekilde eyvallah. Ama Batman yakalamasına rağmen öldürmeyince saçma oluyor.ve seri sonlanacak. Bunu senaryoyu kuranlar düşünemiyorda siz dusunuyorsunuz değil mi?![]()
Saçmalıktan söz edeceksek o zaman süperman nasıl uçuyor? Hulk neden gerçekte yok? gibi soruları da sormamız lazım. Batman-Joker olayı da aynı şey. Gerçek hayatta ki mantığa göre bakamayiz.Tabii ki de senaryo kısmı öyle. Ancak daha iyi bir neden bulabilirlerdi bence, mesela Joker vb. kurtulsa bir şekilde eyvallah. Ama Batman yakalamasına rağmen öldürmeyince saçma oluyor.
Hulk gerçek ??Saçmalıktan söz edeceksek o zaman süperman nasıl uçuyor? Hulk neden gerçekte yok? gibi soruları da sormamız lazım. Batman-Joker olayı da aynı şey. Gerçek hayatta ki mantığa göre bakamayiz.