Batman neden Jokeri öldürmüyor ?

Batman diğerlerinden çok farklı kurgusal olarak Iron man olsa sormazdım Batman filmlerinde felsefe akıyor ve Batman karakteri içimizden biri gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet
Birde şu faktör var. Batman resmi olarak iyi birisi değil. Yani polislerle mesafeli birisi. Joker'i öldürürse o suçlu durumuna düşer.

Ne beklersin amerikanın oyunları işte.senaryo gereği karşim.

Pov:jokeri yakalamak için bir sürü kötü adam öldürürsün ama katil olmadığın için jokeri öldrüemzsin
Aga siz gerçek boyutta düşünüyorsunuz. Bunlar kurgusal karakterler ve olaylar. Gerçek olaylarda ki mantığı aramanıza gerek yok. Batman Joker'i öldürürse ne olacak? Her şey biter.

Sürekli kurtarıyor Joker ne yapsın etsin genede bir türlü öldürmüyor isterse yapar ama sürekli kurtarıyor.
Bunu ben de düşündüm. Batman sırf "katil değilim" diye konuşuyor ama kötüleri öldürmediği için Joker vb. daha çok kişiyi öldürüyor. Aşırı saçma geliyor bana. Halbuki Joker'i falan öldürse milyon insanın hayatı kurtulacak.

Bunu ben de düşündüm. Batman sırf "katil değilim" diye konuşuyor ama kötüleri öldürmediği için Joker vb. daha çok kişiyi öldürüyor. Aşırı saçma geliyor bana. Halbuki Joker'i falan öldürse milyon insanın hayatı kurtulacak.
ve seri sonlanacak. Bunu senaryoyu kuranlar düşünemiyorda siz dusunuyorsunuz değil mi? 👏

ve seri sonlanacak. Bunu senaryoyu kuranlar düşünemiyorda siz dusunuyorsunuz değil mi? 👏
Tabii ki de senaryo kısmı öyle. Ancak daha iyi bir neden bulabilirlerdi bence, mesela Joker vb. kurtulsa bir şekilde eyvallah. Ama Batman yakalamasına rağmen öldürmeyince saçma oluyor.

Tabii ki de senaryo kısmı öyle. Ancak daha iyi bir neden bulabilirlerdi bence, mesela Joker vb. kurtulsa bir şekilde eyvallah. Ama Batman yakalamasına rağmen öldürmeyince saçma oluyor.
Saçmalıktan söz edeceksek o zaman süperman nasıl uçuyor? Hulk neden gerçekte yok? gibi soruları da sormamız lazım. Batman-Joker olayı da aynı şey. Gerçek hayatta ki mantığa göre bakamayiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,120
Üyeler
183,386
Son üye
furkan034
Geri