Batman neden Jokeri öldürmüyor ?

Saçmalıktan söz edeceksek o zaman süperman nasıl uçuyor? Hulk neden gerçekte yok? gibi soruları da sormamız lazım. Batman-Joker olayı da aynı şey. Gerçek hayatta ki mantığa göre bakamayiz.
O kadar gerçek hayata göre eleştirmedim, sakin :D. Kurgusal karakterlerde ve filmlerde mantık arayışı öyle işlemiyor. Senin dediğin direkt gerçek hayata göre bir eleştiri. Ben kurgusal evrenine göre eleştiri yapıyorum.

Kısacası film tutuyor o yüzden öldürmüyorlar başka bir açıklaması yok fanlar yüzündendir.

Batman bazı çizgi romanlarda ve çizgi dizilerde jokeri öldürüyor ama batmanın jokeri öldürdüğü çizgi roman ve filmlerde batman genelde çok karamsar ve daha katı bir kişiliği oluyor. Kendi ideolojisi ile ters düşüp baya dark biri oluyor.

SPOİLER İÇERİR:

Batman arkham city oyununda öldü. Arkham knight'ta da yakıyoruz hatta oyun başı

Batman'in öldürmeme kuralı var. Çizgiyi geçersen bir daha geri dönüşü falan fistan. Çizgi romanlarda ölen bir şekilde geri geliyor. Ama aynı karakter. Öldüren bir karakter yaparsan ona düşman yetiştiremezsin. Hikaye ilerlemez basitçe. O yüzden öldürtmüyorlar. Film, dizi, oyunlarda da böyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,289
Üyeler
183,409
Son üye
meteree
Geri