Batmasını beklediğiniz Firmalar.

xxxZAURxxx

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,440
Ben başlıyorum. Siz isterseniz listenizi uzatabilirsiniz.

1. Microsoft
2. Apple
3. Adidas

Bu 3 firma ne ürettiğini bilmeden piyasaya sürüyor sanki o yuzden batmasını sabırsızlıkla bekliyorum.

Ülker

Nokia
Sony Ericsson
ve daha kaç firma battı adini unutmuş olabilirim. Hiç batmazlar listesindeydiler.
Nokia'nın sadece telefon departmanı battı, Nokia tam manasıyla batmış bir şirket değil :D

1. Microsoft
2. Apple
3. Adidas

Bu 3 firma ne ürettiğini bilmeden piyasaya sürüyor sanki o yuzden batmasını sabırsızlıkla bekliyorum.
batmayacak kadar büyük bunlar, imkansız yani

1. Microsoft
2. Apple
3. Adidas

Bu markalar neden batmaz? Çünkü isim yapmış markalar. Apple 2018den kalma özellikte bir telefon çıkarsa ve 2000 dolar dese nostalji adı altında, alacak o kadar kişi var ki... Özellik eklemeden ısıtıp piyasaya sürdüğü her tanıtımda "şimdiye kadarki en güçlü iphone" diye diye suyunu çıkarttığı telefonlarda her seferinde tüm ülkelerde kuyruk oluyor. Özellik eklenmemiş olsa bile. İphone alan adam özelliği için değil adı var diye alıyor. Olan özelliklerinde hiçbirini kullanmıyorlar zaten. Adidasda aynı şekilde isim yapmış bir firma. Onuda alan aşırı fazla kişi var. Microsoft ise zaten her türlü bir yerlerden gelir elde eder.

Ben bu gidişle İntel çok yaşamaz diyorum kendini düzeltmezse. Trump ve nvdia yardım etmese zaten batak durumdaydı. Böyle giderse amd inteli silicek gibi duruyor.

Frontier Development.

Nokia
Sony Ericsson
ve daha kaç firma battı adini unutmuş olabilirim. Hiç batmazlar listesindeydiler.
Sony de gayet iyi gidiyo, Ericsson olarak bakarsan sadece tamam, telefon olarak sony başarılı değil ancak bütün bir şirket olarak bakmak gerekir. Farklı alanlara yoğunlaştı.

valve riot games ea games ubisoft rocksktar games

Geri