Battle Royale Kapısması

Hangisi

• Fortnite

Oylar: 7 20.0%
  • Pubg

Oylar: 12 34.3%
  • Apex Legends

Oylar: 7 20.0%
  • Cod Warzone

Oylar: 8 22.9%
  • Hyper Space

Oylar: 1 2.9%

• Oy kullanan toplam üye
    35
Ben
Bende daha yeni başlamama rağmen çok sevdim. Diğer oyunlar gibi olmaması özellikle iyi. Ama malesef PC im ankarada olduğu için oynayamıyorum :(
Ben de yeni başladım öğrenmesi zor gibi gözüken ancak max 4 saatte öğrenebileceğin bir oyun :D

Ben de yeni başladım öğrenmesi zor gibi gözüken ancak max 4 saatte öğrenebileceğin bir oyun :D
Aynen kolay alıştım bende. Fortnite gibi değil. Fortnite ı 6. Sezondan beri oynuyorum hala noobum ya. Bu oyunu biraz oynadım direk 1. Oluyodum. (Puan sıralamasında 1. İdim ama malesef kurtarma uçağına bincekken öldüm sonra uzakta doğup binemedim ):

Arkadaslar sizce hangisi ve neden?
Hyper Space
Cod Warzone oynamadım. Diger oyunlardan ise Fortnite çünkü ilk oynadığım oyunlardan biridir. Ayrı bir sevgim var.
Warzone çünkü adam akıllı oynayabildiğim tek battle royale oyunu :D
bir de valorant var azıcık

Apex adamdır
Aktif Loba kullanıyorum Ranked girersem BloodHound
Ara Sıra Pathfinder
Yeni Hero açıcam Watson düşünüyorum. Başka tavsiye varsa alırım.

Aynen kolay alıştım bende. Fortnite gibi değil. Fortnite ı 6. Sezondan beri oynuyorum hala noobum ya. Bu oyunu biraz oynadım direk 1. Oluyodum. (Puan sıralamasında 1. İdim ama malesef kurtarma uçağına bincekken öldüm sonra uzakta doğup binemedim ):
evet banada çok oluyor :D

PubG'den yanayım daha realistik ve efektlerden uzak olduğu için bi de stabil olsa tadından yenmeyecek ya neyse :)

Geri