apex legends, fortniteDostlar, Battle Royale oyun tavsiyesiniz var mı acaba oyun bulamıyorum. Battle Royale oyunlarına başlamaya karar verdim? Cevaplarını bekliyorum dostlar.
Beraber oynamak isterseniz
Discord: sigurdfield
Blazing Sails var korsan olarak gemide başlıyorsunuz, adalarda loot topluyorsunuz vs. (Sea of Thives'e benziyor)Dostlar, Battle Royale oyun tavsiyesiniz var mı acaba oyun bulamıyorum. Battle Royale oyunlarına başlamaya karar verdim? Cevaplarını bekliyorum dostlar.
Fortnite'ın son sezonları cidden çok kötü ve tryhard'lardan oynanmıyor oyun.apex legends, fortnite
Hocam asil tryhardlar bıraktı oyunu 2017 de ilk betadan gecen sezonlara kadar oynuyordum ama oyun basit gelmeye başladı hepsi bot bildiğin arena filanda sıkıcı direkt saldira saldira oynuyorum boylede kolay geliyor uzun suredir creativede 1v1 maplerde oynuyorum oraya prolar geliyorBlazing Sails var korsan olarak gemide başlıyorsunuz, adalarda loot topluyorsunuz vs. (Sea of Thives'e benziyor)
Şuan sunucular dolu mu bilmiyorum ama önceden bayağı popülerdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fortnite'ın son sezonları cidden çok kötü ve tryhard'lardan oynanmıyor oyun.
apex legends fortnite cod onlineDostlar, Battle Royale oyun tavsiyesiniz var mı acaba oyun bulamıyorum. Battle Royale oyunlarına başlamaya karar verdim? Cevaplarını bekliyorum dostlar.