radasamara
80+ Gold
Dahası
Sunucular hileden geçilmiyor artık
Günümüzde TL'nin değeri olmadığı için 33 TL'de bedavaya eş değer bir durum oluyor zaten hocam.amazondan beleş almıştım
Günümüzde TL'nin değeri olmadığı için 33 TL'de bedavaya eş değer bir durum oluyor zaten hocam.
onlıne bos degıl fetıh ve operasyon oynamak ıstedıgımde hep sıra beklıyorumOnline bomboş singleplayer oynayacaksınız alin ben Amazon dan almıştım.bedevaya
prime degıl o bende ordan 1 ve 5 aldım ama 1 e sonaradan premınum aldıomamazondan beleş almıştım
steam da turkce destegı varBf1 de turkce altyazi var mi steam de sadece arayuz altyazili gozukuyor mesela hikaye oynadigim da altyazi olmayacak mi
Online bomboş singleplayer oynayacaksınız alin ben Amazon dan almıştım.bedevaya
O zaman steam kaynakli bir hata sadece arayüz yazması yukluyorum da sonradan yama kurcaksam hiç ugraşmayımprime degıl o bende ordan 1 ve 5 aldım ama 1 e sonaradan premınum aldıom
Mesaj otomatik birleştirildi:
steam da turkce destegı var
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
gordugunuz gıbı sunuclar agzına kadar dolu ve cogunda da sıra var
oyun da yazılar turkce osmanlı askerlerı dısında seslendırmeler ıngılizce ben hıkaye modunu turkce altyazılı oyandımO zaman steam kaynakli bir hata sadece arayüz yazması yukluyorum da sonradan yama kurcaksam hiç ugraşmayım
orıgınde turkce dil desteği yokoriginde türkçe dil desteği varmı bf1 için
Hikaye modu turkce altyazili olsun yeter zatenoyun da yazılar turkce osmanlı askerlerı dısında seslendırmeler ıngılizce ben hıkaye modunu turkce altyazılı oyandım
orıgınde turkce dil desteği yok