Neler Yeni

🔥İndirim Battlefield 2042 96 TL

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,595
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
200 saatim var, yeni güncellemelerle güzel bi hale geldi, hileye felan 200 saate 1-2 defa denk geldim,
Güzel sisteminiz varsa tadından yenmiyor çok övdüğünüz bf1 bf5 eski yıllarda geçtiği için beni sarmıyor, daha modern yıllarda geçen bir savaş oyunu istiyorsanız güzel bir oyun gayet eğlenerek oynuyorum

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,786
İsim
MehmedVII
Reset filtre yapıyorum hep yani tüm özellikleri açık şekilde, 3-4 sunucu çıkıyor kalabalık gerisi hep boş ve çoğu japon serveri oluyor pingleri çok yüksek.

Fakat oyun indirime girmiş bugün itibariyle ile sunucular patlar yine.
Reset yapmayacaksın yine de oyun hatası seçiyor. Kendin seç boşluk olarak tümünü seç
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reset filtre yapıyorum hep yani tüm özellikleri açık şekilde, 3-4 sunucu çıkıyor kalabalık gerisi hep boş ve çoğu japon serveri oluyor pingleri çok yüksek.

Fakat oyun indirime girmiş bugün itibariyle ile sunucular patlar yine.
Reset yapmayacaksın yine de oyun hatası seçiyor. Kendin seç boşluk olarak tümünü seç

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berk
Yani bir ara haftasonu ücretsiz denemede indirmiştim güzeldi ama o dönem o paraları hak etmezdi bende silmedim klasik indirim dönemi gelir bakarım diye 100₺ fena sayılmaz.. arada girip chill takılmalık.. keşke her sene bf oyunu çıkmasa...

The Semih

80+ Gold
bende genelde eski temalı oyunları çok beğeniyorum o yüzden 1 i çok sevmiştim. Ama denenir
Dünya geneli eski tema seviyor hocam o yüzden Call of duty infinite dislike rekoru kırdı BF 1 de bunu fırsat verdi çıkışıyla patladı. BF 1 fizik olsun oynanış olsun hala en yi BF oyunu şuan.

Can...

80+ Platinum
96 TL ye değebilir bence
Edit: Diğer battlefield oyunlarıda indirimde
BF V Mİ BUMUU

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Tugay gedik
2 tane cs kasası satıp oyunu aldım bedavaya geldi :D ama pek sarmadı beni bu oyun çok fazla karmaşa var :D BF 1 daha iyi bence
bu fiyata kaçmaz ama alınır

Top Bottom