Neler Yeni

Battlefield 1 Alınır Mı?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Arkadaşlar Batllefield 1 almak istiyorum ama aşağıya yazacağım sistem yeterli midir hileciler var mı birde oyun zevk veriyor mu birisi bir şey yazmış saldıran taraf kaybederse büyük balonlar geliyormuş onları öldürmesi çok uzun sürüyormuş uçaklar sınırsız mermiliymiş kanser ediyormuş gibi yorumlar var bu arada ben ea play aboneliği almayacağım oyunun kendisini alacağım sizce alınır mı?

+ GTX 1050 Ti
+ Ryzen 3 2200G
+ 8 GB 3200 Mhz
+128 GB SSD

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,944
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Arkadaşlar Batllefield 1 almak istiyorum ama aşağıya yazacağım sistem yeterli midir hileciler var mı birde oyun zevk veriyor mu birisi bir şey yazmış saldıran taraf kaybederse büyük balonlar geliyormuş onları öldürmesi çok uzun sürüyormuş uçaklar sınırsız mermiliymiş kanser ediyormuş gibi yorumlar var bu arada ben ea play aboneliği almayacağım oyunun kendisini alacağım sizce alınır mı?

+ GTX 1050 Ti
+ Ryzen 3 2200G
+ 8 GB 3200 Mhz
+128 GB SSD
Yeter diğer sorularda @❖Harley Quinn❖ yardımcı olur.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik

+ GTX 1050 Ti
+ Ryzen 3 2200G
+ 8 GB 3200 Mhz
+128 GB SSD
Bf1 açarsın ama sistem çok saçma apu işlemciye sonradan taktıysan sorun yok ama direk aldıysan yanlış yol

Bieshala

80+ Bronze

+ GTX 1050 Ti
+ Ryzen 3 2200G
+ 8 GB 3200 Mhz
+128 GB SSD
Bf 1 Güzel Bir Oyun Hile Olayı Şöyle Söyliyeyim 3 Sunucuda 1 Gelir . Sistemin İçin Test Yapılmış Aşağıya Bırakıyorum Bakabilirsin. 8Gb Belki Zorlayabilir.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ

+ GTX 1050 Ti
+ Ryzen 3 2200G
+ 8 GB 3200 Mhz
+128 GB SSD
1080P düşük ayarlarda rahat oynarsın

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,106
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

+ GTX 1050 Ti
+ Ryzen 3 2200G
+ 8 GB 3200 Mhz
+128 GB SSD
Hile yok diyemem. Çünkü bariz hileler var ancak her 10 oyundan 1 falan denk geliyor. Yani bunun için bu mükemmel oyunu almamazlik yapmayın. Düşük-orta ayarlarda 60 fps alırsın rahat. Dediğin mod ile ilgili @Platen ayrıntılı bilgi verebilir. Bf 1 konusunda bilgilidir. @Mostafa Mohamed knk ben daha çok bf 5 oynuyorum.

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Yaklaşık olarak 3-4 yıldır oynuyorum ve hile var.bunu söyleyebilirim ve sinirlendirici ama öyle çok hile gelmez.Onun dışında aksiyonu vs güzel,balonları patlatması çok zor değil ve patlatmak zevkli :D.Optimizasyon konusunda da iyi bir oyundur kendisi.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

+ GTX 1050 Ti
+ Ryzen 3 2200G
+ 8 GB 3200 Mhz
+128 GB SSD
Hocam 1 o zeplin balon değil ve ayrıca adam taa o zeplinin tepesinde seni nasıl görsün bi kafaya ölür zaten.
Simülasyon gerçekçilik arıyorsan BF 1 yerine Verdun al ama cidden bin defa ölürsün zaten oyun genel olarak cephe savaşı .
Ama Arcade seviyorsan al oynanır ben hileci görmedim öyle ama her türlü olur yani alınır.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
oyun zevk veriyor mu
Hiç bir türlü bunun garantisi verilemez ancak zevk alınmak istendiğinde zevk alınabilecek bir oyun.
birisi bir şey yazmış saldıran taraf kaybederse büyük balonlar geliyormuş onları öldürmesi çok uzun sürüyormuş
Bunların anti silahları var uçaksavar gibi. Onlar bunlar için gayet yeterli ve bu araçlar o kadar da güçlü değiller saldırı gücü bakımından. Hatta bu olayı ben çok sevdim çünkü oyuna çok farklı özel bir saldırı aracı eklenmiş oluyor ve bu da bir farklılık katmanın yanı sıra saldıran taraf için ekstra bir avantaj oluyor.
bu arada ben ea play aboneliği almayacağım oyunun kendisini alacağım sizce alınır mı?
Şu anda oyun gelmiş geçmiş en düşük fiyatında (55,99 TL). Benim önerim kesinlikle alman yönünde olur. Çok oyunculu modta seni tatmin eder diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

uçaklar sınırsız mermiliymiş kanser ediyormuş gibi yorumlar var
Bunların anti silahları var uçaksavar gibi. Onlar bunlar için gayet yeterli
*Ayrıca her iki takımda da uçak sayısı eşit.

Teşekkürler @❖Harley Quinn❖

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    158.7 KB · Hit: 34

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Hiç bir türlü bunun garantisi verilemez ancak zevk alınmak istendiğinde zevk alınabilecek bir oyun.

Bunların anti silahları var uçaksavar gibi. Onlar bunlar için gayet yeterli ve bu araçlar o kadar da güçlü değiller saldırı gücü bakımından. Hatta bu olayı ben çok sevdim çünkü oyuna çok farklı özel bir saldırı aracı eklenmiş oluyor ve bu da bir farklılık katmanın yanı sıra saldıran taraf için ekstra bir avantaj oluyor.

Şu anda oyun gelmiş geçmiş en düşük fiyatında (55,99 TL). Benim önerim kesinlikle alman yönünde olur. Çok oyunculu modta seni tatmin eder diye düşünüyorum.

*Ayrıca her iki takımda da uçak sayısı eşit.

Teşekkürler @❖Harley Quinn❖

Oyundan zevk alırım bu tarz oyunları seviyorum bendeki oyunlar artık multiplayerde kimsenin girmediği oyunlar olduğu için bir işe yaramıyor o yüzden biraz ayrıntılı sordum yardımcı olan herkese teşekkürler

Bf1 açarsın ama sistem çok saçma apu işlemciye sonradan taktıysan sorun yok ama direk aldıysan yanlış yol
Yok işlemci ekran kartını rahat besliyor ben onun içindeki vega 8 i kullanmıyorum bıos tan ayarlanabiliyor o parçalar birbiriyle uyumlu birde ben alalı 4 yıl olacak o zaman ki bütçeye göre en iyisiydi sonradan değiştirebilirim cpu yu ama gerek görmüyorum benim acilen bir 8 gb daha ram almam lazım dual channel için teşekkürler yorumunuz için

Oyundan zevk alırım bu tarz oyunları seviyorum bendeki oyunlar artık multiplayerde kimsenin girmediği oyunlar olduğu için bir işe yaramıyor o yüzden biraz ayrıntılı sordum yardımcı olan herkese teşekkürler

Yok işlemci ekran kartını rahat besliyor ben onun içindeki vega 8 i kullanmıyorum bıos tan ayarlanabiliyor o parçalar birbiriyle uyumlu birde ben alalı 4 yıl olacak o zaman ki bütçeye göre en iyisiydi sonradan değiştirebilirim cpu yu ama gerek görmüyorum benim acilen bir 8 gb daha ram almam lazım dual channel için teşekkürler yorumunuz için
İşlemci rahat besliyor derken bu arada belli oyunlar için söyledim çok fazla işlemci kullanan oyunlar için ara ara %80 in üzerinde ama gpu kullanımı hep %95-100 arasında ben bu zamana kadar pek sıkıntı yaşamadım ram den kaynaklı bazen drop giriyor

Son düzenleme:
Top Bottom