Battlefield 1 Almama Gerek Var mı Sizce?

Game Pass alacaktım. Ama tam sürümü satın almam gerektiğini söyleyenler var.
Şimdi online oynayan bir tip değilim. Genelde hikayesi ile sınırlı kalırım.
BF1 almama gerek var mı sizce? BF1 alırsam Game Pass alamam.
Aga bir cephe var işte koşuyorsun ele geçiyorsun adam öldürüyorsun.
Çöl görevleri hariç bu yani
He bir de cepheyi farklı hikayelere göre farklı araçlarla gidiyorsun o kadar

bf1 alınır ama game pass te de iyi oyunlar var. ben game pass sadece forza 5 içi alıyorum başka oun oynamıyorum oynarsam microsoft flight simulator oynarım galiba

Gamepass al geç bence.

gamepass almak daha mantıklı bence de.

bf1 de serverlar ağzına kadar dolu pc'de.
Hikayeleri fena değil, online için de bi girizgah olmu şoluyor. Çoğunluk online için alıyor, ve evet online ı harika(community serverlarında) sokuk spawn noktalarını ve random bullet deviation ı saymazsak

Bir de bf5 bence 125tl hak eden bir oyun değil. 30tl bf1 alırsın mis gibi
BF1 Online Gameplay izledim aşırı hoşuma gitti o atmosfer. Oynaması zor mu öğrenmesi falan?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de bf5 bence 125tl hak eden bir oyun değil. 30tl bf1 alırsın mis gibi
BF1 DLC'leri gerekli mi? Yoksa oyunun ham hali de baya silah içeriyor mu eğlenceli mi?

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
BF1 Online Gameplay izledim aşırı hoşuma gitti o atmosfer. Oynaması zor mu öğrenmesi falan?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BF1 DLC'leri gerekli mi? Yoksa oyunun ham hali de baya silah içeriyor mu eğlenceli mi?
Tam hâlini bilmiyorum ama Revolution bu kadar ucuzlamışken alınır. EA'in kendi sitesinde Standart olabilir. Oynaması zor değil aslında bazı silahların kontrolü zor gelebiliyor. Başlangıç olarak Sniper'da Russian 1895 Piyade, SMLE MKIII Nişancı, Martini Henry'ye kasarsan Piyade ve Nişancı da öneririm. Taarruz'da da Automatica Siper, Ribeyrolles 1918,Mp 18 Siper, Model 10-A Avcı öneririm. Sıhhiye'de Cei Rigotti Dürbünlü, Mondragon K. Nişanı, M1907SL Tarayıcı, Sebstlader M1916 Nişancı öneririm. Destek'de M1917'ye ve Chauchat'a kasmanı öneririm. M1909 Benet-Mercie Teleskopik, Lewis Gun Bastırma/Hafif, Maden MG ve BAR M1918 de güzeldir. Tabanca olarak Obrez tabanca güzel.

Ben halendaha oynuyorum bf1 çok sarıyor online

Tam hâlini bilmiyorum ama Revolution bu kadar ucuzlamışken alınır. EA'in kendi sitesinde Standart olabilir. Oynaması zor değil aslında bazı silahların kontrolü zor gelebiliyor. Başlangıç olarak Sniper'da Russian 1895 Piyade, SMLE MKIII Nişancı, Martini Henry'ye kasarsan Piyade ve Nişancı da öneririm. Taarruz'da da Automatica Siper, Ribeyrolles 1918,Mp 18 Siper, Model 10-A Avcı öneririm. Sıhhiye'de Cei Rigotti Dürbünlü, Mondragon K. Nişanı, M1907SL Tarayıcı, Sebstlader M1916 Nişancı öneririm. Destek'de M1917'ye ve Chauchat'a kasmanı öneririm. M1909 Benet-Mercie Teleskopik, Lewis Gun Bastırma/Hafif, Maden MG ve BAR M1918 de güzeldir. Tabanca olarak Obrez tabanca güzel.
Ben halendaha oynuyorum bf1 çok sarıyor online
Aldım artık. Babam ay sonu kartı kontrol ettiğinde selam okunacak.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Che_
Destek geçip Lewis Gun Bastırmayı alıyorsun oyun başı ötesi yok.

Steam'den al, öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,289
Üyeler
187,177
Son üye
Bgrklnc
Geri