Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Battlefield 1 de her oyuncuya hile damgasi vuranlar hakkinda ne dusunuyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet köklü
Oynuyorum adamlar iyi gercekten ve hilede degiller. Yani kendim oyle vuruslar yaptigimda anladim hile olma ihtimalinin olmadigini cunku acisini oturtunca yavas yavas alisiyorsun. uzakliga gore ates etme bicimi var ztn. Adamlar sanki pvp oyunmus gibi taaruz alip adamlarin ustune hic durmadan kosuyor tabi ölürsün. Oyun muhtesem birsey su oyunun degerini bilmesi lazim milletin cidden bf serisi gibi bir oyun yok su oyun dunyasinda muhtesem birsey.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,434
İsim
Ahmet Sevinç
Hile olan anlaşılıyorda bazı adamlar harbiden kendini aşmış oluyor

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,079
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Oyunun kendi orjinal sunucuların da değilde özel sunucularda (mesela BOB sunucusu) hile olma ihtimali yok. Hile gelse bile hemen atılır oyundan.

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
HasHoca
Oynuyorum adamlar iyi gercekten ve hilede degiller. Yani kendim oyle vuruslar yaptigimda anladim hile olma ihtimalinin olmadigini cunku acisini oturtunca yavas yavas alisiyorsun. uzakliga gore ates etme bicimi var ztn. Adamlar sanki pvp oyunmus gibi taaruz alip adamlarin ustune hic durmadan kosuyor tabi ölürsün. Oyun muhtesem birsey su oyunun degerini bilmesi lazim milletin cidden bf serisi gibi bir oyun yok su oyun dunyasinda muhtesem birsey.
IMG_20250330_004654.jpg

Valla ben iltifat olarak alıyorum 😁

Top Bottom