Neler Yeni

Battlefield 1 hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ali
Öncelikle sormak istediğim sorular

Soru 1 : Battlefield 1 de oyun kazanınca xp gibi bir şey geliyor mu veya karakteri geliştiriyor muyuz veya rank sistemi var mı yani, maça girdim kazandım veya kaybettim bu kadar mı ?
Soru 2 : hala doluluk var mı yani max 5-7 dk bekleyip maça girebilir miyim ?

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Öncelikle sormak istediğim sorular

Soru 1 : Battlefield 1 de oyun kazanınca xp gibi bir şey geliyor mu veya karakteri geliştiriyor muyuz veya rank sistemi var mı yani, maça girdim kazandım veya kaybettim bu kadar mı ?
Soru 2 : hala doluluk var mı yani max 5-7 dk bekleyip maça girebilir miyim ?
Rank sistemi yok seviye var.
Xp yok görev sistemi var
Silah açmak için görevler var
Oyun baya baya dolu

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
565
İsim
Duman
1- Karakter geliştirmeler sınıflardaki level sistemi olarak var. Hangi sınıfı oynarsan onun levelini kasıp o sınıftaki silahları ve eşyaları açabiliyorsun, rank sistemi yok.
2- Akşam saatlerinde full dolu oluyor anında oyun bulursun, sabah saatleri 1-2 dk bekletir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rank sistemi yok seviye var.
Xp yok görev sistemi var
Silah açmak için görevler var
Oyun baya baya dolu
tesekkürler
1- Karakter geliştirmeler sınıflardaki level sistemi olarak var. Hangi sınıfı oynarsan onun levelini kasıp o sınıftaki silahları ve eşyaları açabiliyorsun, rank sistemi yok.
2- Akşam saatlerinde full dolu oluyor anında oyun bulursun, sabah saatleri 1-2 dk bekletir.
tesekkürler dostlarım

Soru 1 Cevap;
Xp manga takviyesi adı altında oluyor genelde ve Battlepack adı verilen sandıklardan çıkabiliyor.
Rank sistemine benzer bir olay var evet, ama genel olarak oyun içi rütbeniz (Leveliniz ne kadar yüksekse rütbe de o kadar yüksek oluyor) ve kazanılan Savaş Tahvili olayı var. Ve en önemliside bu Savaş Tahvili olayı zaten. Yeni yeni silahları açmanız için bu Savaş Tahvili adetiniz ve kazancınız fazla olmalı.

Soru 2 Cevap;
Server' lar en son olan BF1 Steam indiriminden sonra iyice dolu hâle geldi. Anında maç bulur devam edersiniz, ya da Topluluk Sunucu tarayıcısından doğru filtreleme uygulayarak kendiniz Server'a girebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,928
Üyeler
167,908
Son üye
bnfazll
Top Bottom