Neler Yeni

Battlefield 1 hata ve oyunu kapadıktan sonra bilgisayarın reset atması

Trakya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Koray ercan
Merhaba yaklaşık bir haftadır bf1 açılmıyor epic games launcher unreal engine 4 crash hatası veriyor. EA den girince 3-5 denemede oyuna giriyor fakat oyundan çıkış yaptığımda pc reset atıyor. Oyunu 1 aydır oynuyorum daha öncesinde ne böyle hatayla karşılaştım ne de oyunu kapattığımda pc reset attı büyük ihtimal de bu hatadan dolayı reset atıyor. Sistemi yeni topladım bütün testlerini yaptım sistemsel bir şey değil yani lütfen yardım edin aldığım hata da bu

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-03-23 022350.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-23 022350.png
    80.3 KB · Hit: 16
Son düzenleme:

kayn999

80+
Merhaba yaklaşık bir haftadır bf1 açılmıyor epic games launcher unreal engine 4 crash hatası veriyor. EA den girince 3-5 denemede oyuna giriyor fakat oyundan çıkış yaptığımda pc reset atıyor. Oyunu 1 aydır oynuyorum daha öncesinde ne böyle hatayla karşılaştım ne de oyunu kapattığımda pc reset attı büyük ihtimal de bu hatadan dolayı reset atıyor. Sistemi yeni topladım bütün testlerini yaptım sistemler bir şey değil lütfen yardım edin aldığım hata da bu
epic games den kaynaklı bir çökme,yeni gelen güncelleme ile gelen bir bug büyük ihtimalle.Şimdilik sorunu raporla hocam. Çözüm aramayada devam et biryandan da
Mesaj otomatik birleştirildi:

epic games den kaynaklı bir çökme,yeni gelen güncelleme ile gelen bir bug büyük ihtimalle.Şimdilik sorunu raporla hocam. Çözüm aramayada devam et biryandan da
şimdilik şunları deneyebilrisin
  • Epic Games Launcher’ı onarın:
    • Epic Games Launcher’ı açın.
    • Ayarlar > Yüklenen Oyunlar > Battlefield 1'e gidin ve “Doğrula” seçeneğini tıklayın. Eksik ya da bozuk dosyaları kontrol edip onarır.
  • Grafik sürücülerinizi güncelleyin:
    • NVIDIA/AMD/Intel sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun.
  • DirectX ve Visual C++ Redistributable güncelleyin:
    • Epic Games genellikle bunlara ihtiyaç duyar, güncellemeleri Microsoft’un sitesinden yapabilirsiniz.
  • Arka plandaki uygulamaları kapatın:
    • Özellikle MSI Afterburner, Discord Overlay gibi yazılımlar çakışmalara sebep olabilir.
  • Epic Games Launcher’ı yeniden yükleyin:
    • Eğer sorun devam ederse, Launcher’ı kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin.
  • Oyunu doğrudan çalıştırın:
    • Battlefield 1’in .exe dosyasını doğrudan oyun klasöründen çalıştırmayı deneyin.

Trakya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Koray ercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eyvallah deneyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdilik şunları deneyebilrisin
  • Epic Games Launcher’ı onarın:
    • Epic Games Launcher’ı açın.
    • Ayarlar > Yüklenen Oyunlar > Battlefield 1'e gidin ve “Doğrula” seçeneğini tıklayın. Eksik ya da bozuk dosyaları kontrol edip onarır.
  • Grafik sürücülerinizi güncelleyin:
    • NVIDIA/AMD/Intel sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun.
  • DirectX ve Visual C++ Redistributable güncelleyin:
    • Epic Games genellikle bunlara ihtiyaç duyar, güncellemeleri Microsoft’un sitesinden yapabilirsiniz.
  • Arka plandaki uygulamaları kapatın:
    • Özellikle MSI Afterburner, Discord Overlay gibi yazılımlar çakışmalara sebep olabilir.
  • Epic Games Launcher’ı yeniden yükleyin:
    • Eğer sorun devam ederse, Launcher’ı kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin.
  • Oyunu doğrudan çalıştırın:
    • Battlefield 1’in .exe dosyasını doğrudan oyun klasöründen çalıştırmayı deneyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Göktuğ
Merhaba yaklaşık bir haftadır bf1 açılmıyor epic games launcher unreal engine 4 crash hatası veriyor. EA den girince 3-5 denemede oyuna giriyor fakat oyundan çıkış yaptığımda pc reset atıyor. Oyunu 1 aydır oynuyorum daha öncesinde ne böyle hatayla karşılaştım ne de oyunu kapattığımda pc reset attı büyük ihtimal de bu hatadan dolayı reset atıyor. Sistemi yeni topladım bütün testlerini yaptım sistemsel bir şey değil yani lütfen yardım edin aldığım hata da bu
Aynı durum bende de mevcut. Epic gamesten unreal engine 5 yükledim (sol tarafta ayrı bir sekme yer alıyor) yine de çözümü yok battlefield 1-5 te aynı sorunları alıyorum. Epic games kaynaklı bir arıza
a67b029c-0af5-48d2-97bc-c31f010e0b2a.jpg
resim_2025-03-23_133642547.png

Trakya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Koray ercan

Trakya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Koray ercan
evet oyundan çıkmadan oturumu kapat yaptığım anda bile reset atıyor. O değil aniden kapandığı için bilgisayar parçalarına zarar verecek diye korkuyorum.
Aynen bugün silip yükledim yine olmadı. Redditte falan da yazmış yabancılar. Çözümünü bulan yazsın lütfen

DarkSea

80+
Vay arkadaş ben de kafaları yedim bir bende mi bu sorun var diye google a yazıyorum BFV den çıkınca pc kendi kendine reset atıyor diye bir türlü sonuç çıkmadı karşıma demek ki sorun bizde değilmiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,455
Üyeler
170,551
Son üye
aziz121213
Top Bottom