Yardım Battlefield 1 Osmanlıyı Kötülüyor mu ?

Reaksiyon skoru
4
steamda incelemelerde okumuştum hikaye modunda arapları osmanlıdan eziyet görmüş olarak gösteriyor arap milliyetçiliği yapıyor yeni bir propaganda yapıyorlar diye okumuştum doğrumudur ? bana pek propaganda gibi gelmedi eğer öyle bir şey olsaydı Türkleri kötülemek gibi amaçları olsaydı oyun Türkçe dili olmazdı. Siz ne düşünüyorsunuz ?

hikaye modunda Seddülbahir'e çıkarma yapan dış minnakları oynuyorduk ve yanılmıyorsam zaten cepheyi Osmanı'lar kazanıyordu bölüm sonunda, yanlış mı hatırlıyorum?
ben bilmiyorum steamdan oyunu almak istiyorumda incelemeler biraz kafa karıştırdı

Ya niye kötülesin ki? Sonuçta bir savaş ve karşı takım olarak oynuyorsunuz.

steamda incelemelerde okumuştum hikaye modunda arapları osmanlıdan eziyet görmüş olarak gösteriyor arap milliyetçiliği yapıyor yeni bir propaganda yapıyorlar diye okumuştum doğrumudur ? bana pek propaganda gibi gelmedi eğer öyle bir şey olsaydı Türkleri kötülemek gibi amaçları olsaydı oyun Türkçe dili olmazdı. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Oyunda Çanakkale çephesini her türlü Osmanlı kazanıyor kötülese bunu niye yapsın.

hikaye modunda Seddülbahir'e çıkarma yapan dış minnakları oynuyorduk ve yanılmıyorsam zaten cepheyi Osmanı'lar kazanıyordu bölüm sonunda, yanlış mı hatırlıyorum?
sonunda ingilizleri kötülüyor. her zamanki gibi verdikleri sözü tutmuyorlar fakat bu sefer kazanamadılar gibi bir şeyler söylüyordu. oynayalı baya oldu ama aklımda kalanlar bunlar.

ben bilmiyorum steamdan oyunu almak istiyorumda incelemeler biraz kafa karıştırdı
oyunu hikaye modu için alacaksanız almayın gidin COD oyunlarına bakın zaten, BF dediğin multiplayer oynamak için alınır. Favori BF1 mapim Sina Çölü/Osmanlı tarafı :D Özellikle takım içi konuşmaların da oynadığınız ülkeye göre değişme olayı çok güzel, kesinlikle oynamanı öneririm. Game Pass ile tecrübe edebilirsin

hikaye modu için diyor incelemelr
Savaşı gerçekte Osmanlı kazandı. Oyunda cepheyi kazansan bile zaten son yazıda bu cepheyi Osmanlı vermedi yazıyor. Hem sırf Osmanlı askerine karşı oynandığı için bu kadar tepki çok bence. Sonuçta oyun ya oyun bu insanlar kafa dağıtmak, eğlenmek için giriyor.

Oyundaki "Hiç Bir Şey Yazılı Değil" adlı bölümde biraz da olsa buna benzer bir durum olabilir (Araplarla alakası yok) ancak bu sorun edilecek bir şey değil çünkü oyunu aldıysanız tek oyunculusundan çok çok oyunculusunda vakit geçirirsiniz zaten.

Geri