Neler Yeni

battlefield 1 oyunsal sorun

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
neden böyle düşündünüz hocam yeniyseniz zorlanmanız normal çünkü bu oyunu yıllardır oynayan bir kitle var alışırsanız saracaktır eminim. ben de sonradan başladı bu arada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

offline olarak güzel bir hikaye var online için ise aktif serverlar var ancak hile de çok bu yüzden topluluk değil klan serverlarını tercih edin. klan serverları biraz zordur çünkü yılalrdır oynayan insanlar buralarda olur o yüzden zorlanabilirsiniz alışırsanız çok güzel oyundur.
Teşekkürler.

The Semih

80+ Gold
hocam ne alaka? cod bf bu oyunlar hiçbir zaman gerçekçi olmaya çalışmadı ki hep arcade idi bu oyunlar öl diril şeklinde. sizin dediğinz oyunlar arma gibi simülasyon tarzı bf böyle bir oyun değil.
O anlamda demiyorum hocam, Eskiden online oyunlarda hata payı çok yüksekti ve tatmin hissiyatı daha iyidi, şimdi öyle değil herkes valorant CSGO Espor maçları gibi oynamaya çalışıyor. Bu da oyun zevkini çok kötü öldürüyor. Warzone ilk çıktığında çok sarıyodu beni yıllar sonra tekrar girdim adam 360 dönerek vuruyor.

Valorantta Cnede oyunun %99 u özendiğini sende biliyorsundur.

Yani kısacası Demir elo gamingi özledim

Hermitus

80+ Bronze
O anlamda demiyorum hocam, Eskiden online oyunlarda hata payı çok yüksekti ve tatmin hissiyatı daha iyidi, şimdi öyle değil herkes valorant CSGO Espor maçları gibi oynamaya çalışıyor. Bu da oyun zevkini çok kötü öldürüyor. Warzone ilk çıktığında çok sarıyodu beni yıllar sonra tekrar girdim adam 360 dönerek vuruyor.
hocam o anlamda her oyun böyle yıllar geçtikte oyuna ilk başlayanlar ustalaşmaya başlıyor ve yeni oyuncular için kabus oluyor. bunu csgo ve valorant rank sistemi ile bir nebze çözüyor ancak bfde bu olmadığı için 1 level adamla 150 level adam aynı oyuna denk geliyor bu sefer 1 levellik adam oynayamıyor daha oyuna alışamadan bırakıp gidiyor.

The Semih

80+ Gold
hocam o anlamda her oyun böyle yıllar geçtikte oyuna ilk başlayanlar ustalaşmaya başlıyor ve yeni oyuncular için kabus oluyor. bunu csgo ve valorant rank sistemi ile bir nebze çözüyor ancak bfde bu olmadığı için 1 level adamla 150 level adam aynı oyuna denk geliyor bu sefer 1 levellik adam oynayamıyor daha oyuna alışamadan bırakıp gidiyor.
Aynen mesela PUBG 2017 Beta videolarını izle şimdiki oyuncularla alakası yok. Herkes mitrain oldu şuan PUBG de ve bu beni oyunlardan soğuttu iyice. Ben hata payı yüksek oyunculuğu gördüğüm için böyle düşünüyorum.

FIFA içinde geçerli şimdi FIFA Ultimate team arcade oldu iyice gerçek futbol ile zerre alakası yok.

Hermitus

80+ Bronze
Aynen mesela PUBG 2017 Beta videolarını izle şimdiki oyuncularla alakası yok. Herkes mitrain oldu şuan PUBG de ve bu beni oyunlardan soğuttu iyice. Ben hata payı yüksek oyunculuğu gördüğüm için böyle düşünüyorum.

FIFA içinde geçerli şimdi FIFA Ultimate team arcade oldu iyice gerçek futbol ile zerre alakası yok.
hocam dediğinizi anlıyorum bu benide bazı oyunlardan soğutuyor valorant gibi ancak yapabilecek bir şey yok her oyun çıktıktan sonra hayatsız gibi oynayıp diğerlerini soğutacak birileri illaki oluyor.

The Semih

80+ Gold
hocam dediğinizi anlıyorum bu benide bazı oyunlardan soğutuyor valorant gibi ancak yapabilecek bir şey yok her oyun çıktıktan sonra hayatsız gibi oynayıp diğerlerini soğutacak birileri illaki oluyor.
Günümüzde alışma aşaması daha hızlı hocam mesela şuan yeni FPS rekabetçi oyun çıksa 1. günden ilah gibi oynarlar çünkü tecrübe edindiler iyice.

Wolfteam zamanlarını özlüyorum cidden, online oyunlara giresim yok artık.

Hermitus

80+ Bronze
Günümüzde alışma aşaması daha hızlı hocam mesela şuan yeni FPS rekabetçi oyun çıksa 1. günden ilah gibi oynarlar çünkü tecrübe edindiler iyice.

Wolfteam zamanlarını özlüyorum cidden, online oyunlara giresim yok artık.
katılıyorum artık herkes rekabetçi oyunlara alıştığı için yeni oyunlar ne kadar farklı olsada hemen uyum sağlıyorlar. bende online oynamıyorum zaten sadece arada chivalry 2 girip birkaç kişi kesip çıkıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,163
Üyeler
163,792
Son üye
QualityController
Top Bottom