Ps4 serverları hakkında bilgim yok ama pc serverleri dolu.Ps4 için Bf 1 alacağım eski bir oyun olduğu için merak ettim oynayan varsa söyleyebilir mi
BF6 çıkınca ölecek.Ps4 serverları hakkında bilgim yok ama pc serverleri dolu.
Çıksada oynasak beBF6 çıkınca ölecek.
EA yaptığı sürece asla oynamam.Çıksada oynasak be
Hocam sen hiç bf5 oynamamışsın galiba Ondan da beter emin ol. Bf1'i öp başına koy Yine de bu tarz oyunlarda Battlefield'dan iyi olan bir oyun yok bence. Cod falan beni sarmıyor büyük mapli multi oyunlarda.EA yaptığı sürece asla oynamam.
BF1 oynadım yıllar önce çıksa bile inanılmaz düzeyde sorun var.
Boyutu yüksek olduğu için hiç indirmeye uğraşmadım.Hocam sen hiç bf5 oynamamışsın galiba Ondan da beter emin ol. Bf1'i öp başına koy Yine de bu tarz oyunlarda Battlefield'dan iyi olan bir oyun yok bence. Cod falan beni sarmıyor büyük mapli multi oyunlarda.
Bf 5'i o yüzden linç ettiler aslında aşırı derecede P2W mantığı vardı sonradan düzelttiler ama çok geç oldu. Ben bu yeni oyundan baya umutluyum aslında umarım EA bu sefer beni şaşırtır.Boyutu yüksek olduğu için hiç indirmeye uğraşmadım.
BF'nin en büyük özelliği dev harita ve etrafı yıkabilmen. Gerçek bir savaşta olduğunu da çok iyi hissettiriyor ama işin içine EA girince.
EA: Kardeşim mermi için bana 5 dolar ödeyeceksin.
Para konusunda hep aynı kalır.Bf 5'i o yüzden linç ettiler aslında aşırı derecede P2W mantığı vardı sonradan düzelttiler ama çok geç oldu. Ben bu yeni oyundan baya umutluyum aslında umarım EA bu sefer beni şaşırtır.