furkangorur 80+ Silver Katılım 20 Kasım 2022 Mesajlar 3,025 Dahası Reaksiyon skoru 1,302 İsim Furkan Görür Steam https://steamcommunity.com/id/OblivionNEXT/ 21 Aralık 2023 #27 oyunu epicten yükleyip EA dan açın.
M Mustafasgnc 80+ Katılım 19 Aralık 2023 Mesajlar 11 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Mustafa Soğancıoğlu 26 Aralık 2023 #28 Aynı sorunu bende yaşıyorum önceden oynayabiliyordum şimdi giremiyorum 5 aralıktaki güncellemeden sonra böyle oldu çözebildin mi dostum?
Aynı sorunu bende yaşıyorum önceden oynayabiliyordum şimdi giremiyorum 5 aralıktaki güncellemeden sonra böyle oldu çözebildin mi dostum?
goshawk 80+ Bronze Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1,594 Dahası Reaksiyon skoru 960 İsim Çağrı Ö 29 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #29 Mustafasgnc yazmış: Aynı sorunu bende yaşıyorum önceden oynayabiliyordum şimdi giremiyorum 5 aralıktaki güncellemeden sonra böyle oldu çözebildin mi dostum? Devamı için tıklayın... maalesef hocam çözemedim. iade ettim.
Mustafasgnc yazmış: Aynı sorunu bende yaşıyorum önceden oynayabiliyordum şimdi giremiyorum 5 aralıktaki güncellemeden sonra böyle oldu çözebildin mi dostum? Devamı için tıklayın... maalesef hocam çözemedim. iade ettim.