Neler Yeni

Battlefield 2042 oynanır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Ömer Faruk ARABOĞA
Beyler nasıl oyun sizce alınmalı mı rekabetçi oyunlar oynamayı seviyorum veya oyunun sunucuları hile durumu nasıl agalarla girmeden de eğlenilebilir mi yoksa ekiple mi oynamak lazım yorumunuz nedir merak ediyorum ?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
Beyler nasıl oyun sizce alınmalı mı rekabetçi oyunlar oynamayı seviyorum veya oyunun sunucuları hile durumu nasıl agalarla girmeden de eğlenilebilir mi yoksa ekiple mi oynamak lazım yorumunuz nedir merak ediyorum ?
alınır, bedava 90 liraya epicte. Hiç hile ile karşılaşmadım oynaması çok zevkli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Ömer Faruk ARABOĞA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alınır, bedava 90 liraya epicte. Hiç hile ile karşılaşmadım oynaması çok zevkli.
Kanka türk oyuncu sayısı nasıl mesela hiç bf oyunu oynamadım ben önceden oynamak istesem birlikte girebileceğim birilerini bulabilir miyim sunuculardan falan ?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
al birde aim ayarı yaptın mı dümdüz ateş etme mekanikli oyun oluyor
ben 50 saat oynadım ve hile göremedim zaten easy antichat ile korunuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka türk oyuncu sayısı nasıl mesela hiç bf oyunu oynamadım ben önceden oynamak istesem birlikte girebileceğim birilerini bulabilir miyim sunuculardan falan ?
tabi ki bulabilirsin buradan konu aç veya yt discord gruplarında takıl elbet bi takım kuracak kadar çıkar

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Ömer Faruk ARABOĞA
Bu arada sistem olarak r5 7500f ve rx6800 üm var sıkıntı olmaz herhalde değil mi ?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
10 maç oynuyorsam anca 1-2 maçında illa türk oyuncuya denk geliyorum. Onun dışında sunucular global olduğu için çok türkle karşılaşmıyorum çoğu yabancı oluyor. Türk arıyorsan bf 1 bakıcan :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Ömer Faruk ARABOĞA
10 maç oynuyorsam anca 1-2 maçında illa türk oyuncuya denk geliyorum. Onun dışında sunucular global olduğu için çok türkle karşılaşmıyorum çoğu yabancı oluyor. Türk arıyorsan bf 1 bakıcan :D
Yok sunucular türk dolsun demiyorum oynayacak duo fln bulmada sıkıntı çeker miyim onu soruyorum arkadaşlarımın sistemleri kaldırmaz diye düşünüyorum çünkü

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
bf1 de olan türkler chat de ana bacı giriyorlar ama 🥰

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
Yok sunucular türk dolsun demiyorum oynayacak duo fln bulmada sıkıntı çeker miyim onu soruyorum arkadaşlarımın sistemleri kaldırmaz diye düşünüyorum çünkü
sıkıntı çekebilirsin. Ama bence çok takılma. Bende tek oynuyorum yine de çok eğlenceli. Oynamana engel değil yani :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Ömer Faruk ARABOĞA
Eyvallah beyler öneriler bilgiler için teşekkür ederim hayırlı akşamlar.

xACa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Alperen
oynanır cs valo vb oyundan bıktıysan bf42 ımdadına yetişir

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru