Skillerle ortalığın diskoya dönmediği zamanlar zevkliydi sonra bırakan bırakta kalan hatrı sayılır oyuncu diskoya alıştı devam etti.Benim anlamadığım oynayanda çok deli gibi de reklamı yapılıyor. Ben eskiden Metin 2 ciydim Knight hiç ilgimi çekmemişti girip bakmamıştım bile. Cafe de oynayanları görüyordum skiller den ortalık discoya dönüyordu bir halt anlaşılmıyordu harbi bu oyunun neresinden zevk alıyorlardı?
para kazanmak için oynanıyor yoksa zevk alıncak bir yanı yokBenim anlamadığım oynayanda çok deli gibi de reklamı yapılıyor. Ben eskiden Metin 2 ciydim Knight hiç ilgimi çekmemişti girip bakmamıştım bile. Cafe de oynayanları görüyordum skiller den ortalık discoya dönüyordu bir halt anlaşılmıyordu harbi bu oyunun neresinden zevk alıyorlardı?
ilk çıktığı yıllar japonya versiyonunu oynamıştım çok güzeldi.Rusçan varsa Revelation Online nın rus versiyonu var ( RU )
Oyun mükemmel derecede iyi ingilizce versiyonu var fakat martta kapanacaktı sanırım maalesef yeterli destek sağlanmadı ro versiyonuna güncelleme gelmedi optimizasyon bile sağlanmadığından dolayı kapanıyor hatta beta versiyonundan bile 5-6 sene çıkmadı ancak RU versiyonu açık ve baya oyuncu olması lazım.
İngilizce versiyonun discord kanalı var rus varmı bilmiyorum rusçam olmadığı için hiç ilgilenmedim nasıl iner nasıl yüklenir hiç bir bilgim yok rus tarafıyla ilgili.
Oyun olarak gördüğüm en kapsamlı en detaylı oyunlardan biriydi. Sadece itemlerle değil kendi el becerine ve mantığına dayalı oyundu. Uçmak yüzmek her şey var havada denizde karada heryerde hem mob kesebiliyordun hem diğer oyuncularla savaşabiliyordun hele o muhteşem kale savaşları falan ah ah yıllarca oynadım ama işte tutunamadı bir türlü.
Mobil versiyonu da var oyunun onun hakkında da en ufak bir fikrim yok.
saygıyla anılmaya değerBi zamanlar Joygame Kara Taht çıkmıştı çok sarıyordu aniden kapattılar oyunu hala özlüyorum.
türkiyede kapatılmadan önce oynamıştım private serverlarında aktif oyuncu yok malesef yada hard p2wFarklı bir seçenek olarak Allods online yazayım.
soulframe çıksa da mmorpg deneyimi sunacağını sanmıyorum rdr2 gibi olur büyük ihtimalThe Quinfall incelemesine baktım hayal oyunu gibi geldi bana gerçek olamayacak kadar detay ve grafiklere sahip
Mesaj otomatik birleştirildi:
Soulframe vardı onunda çıkış tarihi belli değil daha
ilk çıktığı yıllar japonya versiyonunu oynamıştım çok güzeldi.
saygıyla anılmaya değer
türkiyede kapatılmadan önce oynamıştım private serverlarında aktif oyuncu yok malesef yada hard p2w
soulframe çıksa da mmorpg deneyimi sunacağını sanmıyorum rdr2 gibi olur büyük ihtimal
Harbi güzelmiş ya ben nasıl fark edemedim bu oyunu anlamadım. TR ye Yulgang 2 gelmişti baya güzeldi yeterli destek verilmeyince kapandı ve EOS online gelmişti buda fena değildi. Neverwinter vardı Türkçe dil destekli oda güzeldi.Bi zamanlar Joygame Kara Taht çıkmıştı çok sarıyordu aniden kapattılar oyunu hala özlüyorum.