Neler Yeni

Battlefield 2042'ye giremiyorum sürekli doğrulama yapıyor

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,755
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
beyler yazdığım gibi giremiyorum sürekli doğrulama yapıyor, silip yeniden indirdim ama değişen bişey yok nasıl çözerim, desteğede yazdım dönüş bekliyorum

murat.c

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
murat çaputçu
gardaşım aynı sorun şuan bendede var dün gece denedım dogrulama yapıyor ama girmiyor hem steam hem ea gameden guncelleme herşeyi yaptım aynı sorunla karşılaşıyorum sırf bundan dolayı oyunu sildim yetmedi steam silip yükledim aynı sorun devam ediyor malesef

batuu123

80+ Bronze
az önce ana menüye girmiştim sonrasında mı sorun oluyor sizde

BabaVoss7

80+ Silver
ara sıra bnende de oluyor bu iki gün önce yoktu bugün denemedim ama. kendi kendine oluyo kendi kendine geçiyo gariptirki. bende silip yüklemiştim olmamıştı. genelde güncelleme gelince oluyo kendinden geçer büyük ihtimalle.

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
ara sıra bnende de oluyor bu iki gün önce yoktu bugün denemedim ama. kendi kendine oluyo kendi kendine geçiyo gariptirki. bende silip yüklemiştim olmamıştı. genelde güncelleme gelince oluyo kendinden geçer büyük ihtimalle.
bendeki devam ediyor geçmedi hala var mı geçen

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Selim
Beyler oyunda bi dürbün var açınca karanlıkta bile adamların yerini görüyorsun. Yeşil gece görüşü değil bu arada. O dürbün ismi nedir ?

BabaVoss7

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Yasin
Bendede aynı sorun var sanırım, konuyu tesadüfen gördüm, 2 kez doğrulama yaptı 3. kez yapıyor şuan.

Umut Kerem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Umut Kerem Azmaz
çözümü buldum arkadaşlar, oyunun kurulu olduğu diskte aşağıdaki dizine gidin ve EAappinstaller.exe dosyasını çalıştırın, repair seçin.

"\steam\steamapps\common\Battlefield 2042\__Installer\Origin\redist\internal" bunu yapın oluyor ben yaptım oldu başka bir forumdan aldım :D haberınız olsun

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,755
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
gardaşım aynı sorun şuan bendede var dün gece denedım dogrulama yapıyor ama girmiyor hem steam hem ea gameden guncelleme herşeyi yaptım aynı sorunla karşılaşıyorum sırf bundan dolayı oyunu sildim yetmedi steam silip yükledim aynı sorun devam ediyor malesef
Bendede aynı sorun var sanırım, konuyu tesadüfen gördüm, 2 kez doğrulama yaptı 3. kez yapıyor şuan.
bendeki devam ediyor geçmedi hala var mı geçen
Beyler EA APP i silip oyunu çalıştırdım onu geri yükledi ve çözüldü bende, EA APP Sorun yaratıyor büyük ihtimalle

nerepLA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen Soylu
çözümü buldum arkadaşlar, oyunun kurulu olduğu diskte aşağıdaki dizine gidin ve EAappinstaller.exe dosyasını çalıştırın, repair seçin.

"\steam\steamapps\common\Battlefield 2042\__Installer\Origin\redist\internal" bunu yapın oluyor ben yaptım oldu başka bir forumdan aldım :D haberınız olsun
bro valla sağol denedim oldu :kedi:

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Başoğlu

Yav sen ne yumurtacıklı adammışsın. Sağol işe yaradı sorunumu çözdün.

Top Bottom