bendeki devam ediyor geçmedi hala var mı geçenara sıra bnende de oluyor bu iki gün önce yoktu bugün denemedim ama. kendi kendine oluyo kendi kendine geçiyo gariptirki. bende silip yüklemiştim olmamıştı. genelde güncelleme gelince oluyo kendinden geçer büyük ihtimalle.
yok aynı hala devam ediyorbendeki devam ediyor geçmedi hala var mı geçen
termalBeyler oyunda bi dürbün var açınca karanlıkta bile adamların yerini görüyorsun. Yeşil gece görüşü değil bu arada. O dürbün ismi nedir ?
gardaşım aynı sorun şuan bendede var dün gece denedım dogrulama yapıyor ama girmiyor hem steam hem ea gameden guncelleme herşeyi yaptım aynı sorunla karşılaşıyorum sırf bundan dolayı oyunu sildim yetmedi steam silip yükledim aynı sorun devam ediyor malesef
Bendede aynı sorun var sanırım, konuyu tesadüfen gördüm, 2 kez doğrulama yaptı 3. kez yapıyor şuan.
bendeki devam ediyor geçmedi hala var mı geçen
Beyler EA APP i silip oyunu çalıştırdım onu geri yükledi ve çözüldü bende, EA APP Sorun yaratıyor büyük ihtimalleara sıra bnende de oluyor bu iki gün önce yoktu bugün denemedim ama. kendi kendine oluyo kendi kendine geçiyo gariptirki. bende silip yüklemiştim olmamıştı. genelde güncelleme gelince oluyo kendinden geçer büyük ihtimalle.
bro valla sağol denedim olduçözümü buldum arkadaşlar, oyunun kurulu olduğu diskte aşağıdaki dizine gidin ve EAappinstaller.exe dosyasını çalıştırın, repair seçin.
"\steam\steamapps\common\Battlefield 2042\__Installer\Origin\redist\internal" bunu yapın oluyor ben yaptım oldu başka bir forumdan aldımhaberınız olsun
Yav sen ne yumurtacıklı adammışsın. Sağol işe yaradı sorunumu çözdün.çözümü buldum arkadaşlar, oyunun kurulu olduğu diskte aşağıdaki dizine gidin ve EAappinstaller.exe dosyasını çalıştırın, repair seçin.
"\steam\steamapps\common\Battlefield 2042\__Installer\Origin\redist\internal" bunu yapın oluyor ben yaptım oldu başka bir forumdan aldımhaberınız olsun