Dosyaları doğruladın mı?Merhaba arkadaşlar yarım saat öncesine kadar oynayabiliyordum fakat Legacy Operation Dlc'sini indirdikten sonra oyuna girememeye başladım yardımcı olur musunuz?
evet doğruladım ama bir işe yaramadı.Dosyaları doğruladın mı?
Hata vermiyor oyun başlatılıyor yazıs geliyor 1 saniye sonra gidiyor ve başka hiçbir şey olmuyor.Hata mı veriyor? Hata veriyorsa ssini atar mısın. Ayrıca steamden değilde sitesinden girilmiyor mu oyuna?
Bf4'de siteden giriliyor artık. Eskiden oyun içindendi fakat saçmalık yapıp siteye taşıdılar onu da. Siteden dener misiniz?Hata vermiyor oyun başlatılıyor yazıs geliyor 1 saniye sonra gidiyor ve başka hiçbir şey olmuyor.
BF3'e sitesinden giriliyor diye biliyorum.
Hocam daha dün girdim site'den girilmiyor bf4'eBf4'de siteden giriliyor artık. Eskiden oyun içindendi fakat saçmalık yapıp siteye taşıdılar onu da. Siteden dener misiniz?
Allah Allah originden mi girdin? Ben siteye taşıdıkar diye oyunu bıraktımHocam daha dün girdim site'den girilmiyor bf4'e
Siteden girmeye çalıştığımda "Could not start, please verify that you have the latest version and can start the game from Origin." bu sorunu alıyorum bütün serverlarda.Bf4'de siteden giriliyor artık. Eskiden oyun içindendi fakat saçmalık yapıp siteye taşıdılar onu da. Siteden dener misiniz?
Hocam ben bi kod falan girmiştim artık normal giriyor bi ara siteden giriyordu. artık normal giriyorAllah Allah originden mi girdin? Ben siteye taşıdıkar diye oyunu bıraktımyine düzelttiler mi acaba.
ve işin ilginç tarafı şu origine de giremiyorum uygulaması açılmıyor.Siteden girmeye çalıştığımda "Could not start, please verify that you have the latest version and can start the game from Origin." bu sorunu alıyorum bütün serverlarda.
https://answers.ea.com/t5/Battlefie...-please-verify-that-you-have-the/td-p/5550398 böyle bir şey buldum işinize yarayabilir.Siteden girmeye çalıştığımda "Could not start, please verify that you have the latest version and can start the game from Origin." bu sorunu alıyorum bütün serverlarda.
Çok fazla tıkladıysanız sorun oluşmuş olabilir görev yöneticisinden kapatıp tekrar girmeyi deneyin.ve işin ilginç tarafı şu origine de giremiyorum uygulaması açılmıyor.
Oyunun güncellemesi falan var mı dicemde o oyunun ne güncellemesi olucak kaç yıllık oyun. Sil yükle desemde olmaz. Valla bilgim yok hocam ya.Siteden girmeye çalıştığımda "Could not start, please verify that you have the latest version and can start the game from Origin." bu sorunu alıyorum bütün serverlarda.
O zaman geri yüklim ben onu. Bf3ü sırf siteden giriliyor diye oynamaya canım istemiyordu 4 ü de öyle yaptılar diye bırakmıştımHocam ben bi kod falan girmiştim artık normal giriyor bi ara siteden giriyordu. artık normal giriyor