Battlefield 5 Alınır mı ?

Bolmace

80+
Reaksiyon skoru
105
Bu oyuna 500 TL verilir mi ? Oynayanlar oyun hakkında bilgisi olanlar söylerse sevinirim

Yenisi çıkacak serinin ben onu bekliyorum :)

Bu oyuna 500 TL verilir mi ? Oynayanlar oyun hakkında bilgisi olanlar söylerse sevinirim
verilmezz
bilidğim kadarıyla herkes hile sini açıp at sürüyor
hile sistemi reporta dayalı neredeyse bence battlefield 1 al o daha güzel

130TL'ye almıştım bunu, max 200 eder. O bile etmez artık.

Dostum oyun 100TL
Buradan alın
500TL verilmez tabikide
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç bir oyuna 500₺ verilmez 🙂

Origin hesabı satan sayfalar ve siteler var oradan 10₺' ya alabilirsiniz.
gamepazarı
Hocam sakın oralardan almayın , aldırtmayın şifresini değiştiriyorlar (denendi test edildi)

Baya eskildi o oyun. Uygunsa ve max 100 tl ozaman okey.

Dostum oyun 100TL
Buradan alın
500TL verilmez tabikide
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sakın oralardan almayın , aldırtmayın şifresini değiştiriyorlar (denendi test edildi)
Ben bir sürü hesap aldım, 1 yıldır kullanıyorum.

Şifresi değişenleri yazdım yeni şifre verdiler, şuan kullandığım hesapların şifresi hiç değişmiyor benden başka giren de yok 🙂

Ben bir sürü hesap aldım, 1 yıldır kullanıyorum.

Şifresi değişenleri yazdım yeni şifre verdiler, şuan kullandığım hesapların şifresi hiç değişmiyor benden başka giren de yok 🙂
Campagini yavaş yavaş oynarsa şifresi değişirse tüm emekler çöp olur online içinde geçerli

Hiç bir oyuna 500₺ verilmez 🙂

Origin hesabı satan sayfalar ve siteler var oradan 10₺' ya alabilirsiniz.
gamepazarı
Şikayet vara baktimda tesadüf sanırım bütün şikayetler şifre değişimi ve şifre kabul etmeme ile alakalı yok hocam 500 verir sağlam alır 100 TL verip param ile rezil olmanın anlamı yok zaten maddi sıkıntısı olan biri değilim aylık 5500 TL alan birine 500 TL koymaz sigara alkol de yok nasılsa

Geri