Bucaspor1928
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun 300 TL Değil. Steam'de 42 TL.300 lira oyuna vermektense yan Amazon hesabı açıp bedava alırdım ben ama sen bilirsin.
Oyun 300 TL Değil. Steam'de 42 TL.300 lira oyuna vermektense yan Amazon hesabı açıp bedava alırdım ben ama sen bilirsin.
Standart alayım DLC kalsın dersen Prime ile al.Battlefield 5 Steam'de İndirime Girdi.
Savaş Oyunlarını Severim,Oyun Verilen Paraya Değecek Oynanış Ve Hikayeye Sahip Mi?
World At War'ı oynamadığım için yorum yapamayacağım maalesef.Sizce 2. Dünya Savaşı Atmosferini Call Of Duty : World At War Gibi Başarıyla Aktarabiliyor Mu?
hocam hikayesi için alacaksanız hayal kırıklığına uğrarsınız hikayesi çok kısa ve çok kötü online için alacaksan alSizce 2. Dünya Savaşı Atmosferini Call Of Duty : World At War Gibi Başarıyla Aktarabiliyor Mu?
Anladım, Online İle Pek Aram Olmasa Da Biraz Araştırıp Alıp Almamaya Karar Vereceğimhocam hikayesi için alacaksanız hayal kırıklığına uğrarsınız hikayesi çok kısa ve çok kötü online için alacaksan al
hocam bf5 için söyledim World At War bilmiyorumAnladım, Online İle Pek Aram Olmadığından Ve Hikayesi Kısa Olduğundan Almayacağım.
Ben yine de bedavayı 42 TL'ye tercih ederdim. Alt tarafı oyun Steam'de değil Origin'de olurdu.Oyun 300 TL Değil. Steam'de 42 TL.
40 liraya fazlası ile değer. Bedava sayılır.Battlefield 5 Steam'de İndirime Girdi.
Savaş Oyunlarını Severim,Oyun Verilen Paraya Değecek Oynanış Ve Hikayeye Sahip Mi?
World At War'ı Zaten Oynadım, Sadece Onun Kadar 2. Dünya Savaşı Atmosferine Sokuyor Mu Diye Merak Etmiştim.hocam bf5 için söyledim World At War bilmiyorum
Evet arkadaş çok haklı. Oyun süreli olarak da gelmiyor sonsuza kadar Origin kütüphanesinde kalıyor. En azından bedava alıp deneyip hoşunuza giderse Steamden yine alabilirsiniz.Ben yine de bedavayı 42 TL'ye tercih ederdim. Alt tarafı oyun Steam'de değil Origin'de olurdu.
1'in hikaye kısmı çok güzeldi gerçekten.ben 1-5 aldım prıme den bugun de ınternet cafe de 1 gırdım efsane oyundu
ben multı gırdımEvet arkadaş çok haklı. Oyun süreli olarak da gelmiyor sonsuza kadar Origin kütüphanesinde kalıyor. En azından bedava alıp deneyip hoşunuza giderse Steamden yine alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1'in hikaye kısmı çok güzeldi gerçekten.