Neler Yeni

⚽ EA FC 25 Oyununa 90 Dolar Verilir mi ? ⚽

samet5561

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Samet Sarı
değmez bence

ridvan k

80+ Bronze

EA FC 24

Alıntıyı görüntüle

FIFA 15

Alıntıyı görüntüle

Eski internet kafe zamanlarından beri PES FIFA ne varsa oynardım, bütün fifa oyunlarını oynamışımdır, fakat 2019 dan sonra fifadan bir soğuma geldi, oyunun serbestliği gitti ve script varmış gibi maçlar görüyorum, sanki oyunun ben değil yapay zeka belirliyor, 5 senedir takip ediyorum ve oyun git gide grafik olarakda kötüleşmiş oynanış olarakda arcade olmuş.

Şimdi asıl soru EA FC 25 geçen senekiyle aynımı çıkacak yoksa 90 dolara değecek eski fifa gibi serbest oynanış topun dönerken zemine çarpıp fizik motoruyla yön değiştirmesi vs, Kariyer modunda oha dedirtecek içerikler vs, FIFA 17 de çıkan alex hunter hikayesi gibi yeni hikayeler olacak mı ?, ben bu oyuna 3000 TL verirsem karşılığını sonuna kadar alacak mıyım söyleyin bana ?

Evet bilerek safa yatıyorum çünkü birileri koyun olmaktan zevk alıyor, konuyu çorba etmeyin felan demiş gel bakalım burda anlat. Bu kopyala yapıştır oyunu neden alıyorsunuz 90 dolara bende merak ediyorum.

EK SORU

- 90 dolarım var Escape from tarkov mu alayım EA FC 25 mi ?
Eger aktif bir sekilde oynayacaksan yani keyif verecekse değil 90 120 dolar da verilir

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,633
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
bu oyunu her sene alan bi kitle var ne kadar kötü olursa olsun alıyor, bende 22 var oynayasım bile gelmiyor, gidip 13 oynuyom

The Semih

80+ Gold
1721329057298.png

Fragmandaki GS-FB Detayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu oyunu her sene alan bi kitle var ne kadar kötü olursa olsun alıyor, bende 22 var oynayasım bile gelmiyor, gidip 13 oynuyom
Bende 15-17 oynuyorum daha içine çekiyor futbol olarak.

Top Bottom