Eger aktif bir sekilde oynayacaksan yani keyif verecekse değil 90 120 dolar da verilir
EA FC 24
Alıntıyı görüntüle
FIFA 15
Alıntıyı görüntüle
Eski internet kafe zamanlarından beri PES FIFA ne varsa oynardım, bütün fifa oyunlarını oynamışımdır, fakat 2019 dan sonra fifadan bir soğuma geldi, oyunun serbestliği gitti ve script varmış gibi maçlar görüyorum, sanki oyunun ben değil yapay zeka belirliyor, 5 senedir takip ediyorum ve oyun git gide grafik olarakda kötüleşmiş oynanış olarakda arcade olmuş.
Şimdi asıl soru EA FC 25 geçen senekiyle aynımı çıkacak yoksa 90 dolara değecek eski fifa gibi serbest oynanış topun dönerken zemine çarpıp fizik motoruyla yön değiştirmesi vs, Kariyer modunda oha dedirtecek içerikler vs, FIFA 17 de çıkan alex hunter hikayesi gibi yeni hikayeler olacak mı ?, ben bu oyuna 3000 TL verirsem karşılığını sonuna kadar alacak mıyım söyleyin bana ?
Evet bilerek safa yatıyorum çünkü birileri koyun olmaktan zevk alıyor, konuyu çorba etmeyin felan demiş gel bakalım burda anlat. Bu kopyala yapıştır oyunu neden alıyorsunuz 90 dolara bende merak ediyorum.
EK SORU
- 90 dolarım var Escape from tarkov mu alayım EA FC 25 mi ?
Bende 15-17 oynuyorum daha içine çekiyor futbol olarak.bu oyunu her sene alan bi kitle var ne kadar kötü olursa olsun alıyor, bende 22 var oynayasım bile gelmiyor, gidip 13 oynuyom