❌İndirim Bitti! Battlefield 5 Almalı Mıyım?

Battlefield 5 Steam'de İndirime Girdi.
Savaş Oyunlarını Severim,Oyun Verilen Paraya Değecek Oynanış Ve Hikayeye Sahip Mi?
Standart alayım DLC kalsın dersen Prime ile al.
Eğer DLC istiyor isen ve Origin gibi rezaleti kullanmak yerine steam kullanmak istersen 40 TL gine ucuz bir fiyat sana kalmış.
Lütfen adam steam sürümü alınır mı demiş size prime var dememiş steam sürümü de alınır gayet.

Sizce 2. Dünya Savaşı Atmosferini Call Of Duty : World At War Gibi Başarıyla Aktarabiliyor Mu?
hocam hikayesi için alacaksanız hayal kırıklığına uğrarsınız hikayesi çok kısa ve çok kötü online için alacaksan al
(BF5)

hocam hikayesi için alacaksanız hayal kırıklığına uğrarsınız hikayesi çok kısa ve çok kötü online için alacaksan al
Anladım, Online İle Pek Aram Olmasa Da Biraz Araştırıp Alıp Almamaya Karar Vereceğim

Son düzenleme:
ben 1-5 aldım prıme den bugun de ınternet cafe de 1 gırdım efsane oyundu

Ben yine de bedavayı 42 TL'ye tercih ederdim. Alt tarafı oyun Steam'de değil Origin'de olurdu.
Evet arkadaş çok haklı. Oyun süreli olarak da gelmiyor sonsuza kadar Origin kütüphanesinde kalıyor. En azından bedava alıp deneyip hoşunuza giderse Steamden yine alabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben 1-5 aldım prıme den bugun de ınternet cafe de 1 gırdım efsane oyundu
1'in hikaye kısmı çok güzeldi gerçekten.

Evet arkadaş çok haklı. Oyun süreli olarak da gelmiyor sonsuza kadar Origin kütüphanesinde kalıyor. En azından bedava alıp deneyip hoşunuza giderse Steamden yine alabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1'in hikaye kısmı çok güzeldi gerçekten.
ben multı gırdım

hikaye istiyorsan call of duty world war 2 daha başarılı ama onlinede açık ara bf5

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,752
Üyeler
185,313
Son üye
kalderakmı
Geri