8 EylülSteamde Battlefield 5 40₺ düşmüş . 3-4 gün içinde param elimde olacak. Ne zaman bitiyor bu indirim bulamadım?
8 liraya alma fırsatı varken alsaydın keşke.Steamde Battlefield 5 40₺ düşmüş . 3-4 gün içinde param elimde olacak. Ne zaman bitiyor bu indirim bulamadım?
Var hocam hala. 1 Ekim'e kadar devam ediyor.8 liraya alma fırsatı varken alsaydın keşke.
ee çok iyiymiş. @sananebirader62718 o şekilde alman daha mantıklı olur.Var hocam hala. 1 Ekim'e kadar devam ediyor.
Nasıl yaniee çok iyiymiş. @sananebirader62718 o şekilde alman daha mantıklı olur.
Şuan elimde PC yok . Birkaç ay içinde alacağım. Oyunlarımı telefona yüklediğim steamden alıyorum.ee çok iyiymiş. @sananebirader62718 o şekilde alman daha mantıklı olur.
Amazon Prime üyelerine bedava BF5 Origin kodu veriyorlar, o kodu girip oyunu bedava alıyorsunNasıl yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuan elimde PC yok . Birkaç ay içinde alacağım. Oyunlarımı telefona yüklediğim steamden alıyorum.
amazon prime aboneliği aylık 8tl. ekime kadar oyunu bedava veriyor. abonelik al oyunu al, sonra iptal edersin. böylece oyunu 40 lira yerine 8 liraya almış olursun.Nasıl yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuan elimde PC yok . Birkaç ay içinde alacağım. Oyunlarımı telefona yüklediğim steamden alıyorum.
Kodu nereye yazıyoruz. Dediğim gibi şuan elimde pc yokAmazon Prime üyelerine bedava BF5 Origin kodu veriyorlar, o kodu girip oyunu bedava alıyorsun![]()
Origin. EA nin kendi mağazası. Elinde PC yoksa internet sitesinden telefonla da kodu girersin diye düşünüyorum.Kodu nereye yazıyoruz. Dediğim gibi şuan elimde pc yok
Amazon Prime üyelerine bedava BF5 Origin kodu veriyorlar, o kodu girip oyunu bedava alıyorsun
(Tabi Prime üyeliği almak 8TL)
İlk ay bedava. 8 lira bile değil.amazon prime aboneliği aylık 8tl. ekime kadar oyunu bedava veriyor. abonelik al oyunu al, sonra iptal edersin. böylece oyunu 40 lira yerine 8 liraya almış olursun.
Hiç Prime kullanmadıysa o kampanya ile bedava da alabilir evetİlk ay bedava. 8 lira bile değil.
Yani teşekkürler ilginiz için daha önce hiç prime olmadım hatta hesabım bile yok . Detaylı videosu atabilirmisiniz ytde varsa?Hiç Prime kullanmadıysa o kampanya ile bedava da alabilir evet![]()